Український Монреаль
-
А Шевченка російською. Знущались ті вчителя як тільки могли :))))
-
Ого, оце дивина - в Україні вимагати української. Не можу просто, як можна витримати ці пекельні борошна.
-
Ocнова демократії - це підкорення меншості вибору більшості. Більшість в Квебек обрала французьку.
-
Повнiстю сгоден.
-
Є також сенс коли є там родичі-друзі, а ти тікаєш від війни, наприклад. Є також сенс коли в тебе є бажання вивчити цю мову і тд
-
Iхати туди де не розумiешь мови маэ сенс коли э робота там.
-
Ну ви мені пробачте, якщо я живу в Україні і вчу Шекспіра то гадаю я можу обрати мову оригіналу, якщо добре володію іноземною. Хоч китайська, хоч російська але це мова оригіналу.
-
Шановні! Не подобається вам Монреаль та двомовність? Вертайтеся в Україну! Там будете сперечатися на якої мові спілкування. Приїхали сюди, виконуйте правила та закони провінції! Ви отримали шанс на інше життя. Так треба пахати. Але нічого не дається безкоштовно. Вчіть мову, або їдьте в інше місце. Або вертайтеся в Україну
-
Гарно сказано, це так само як в Україні за яника було, що одна мова державна, але багато балакало на рос, але вирішили підлизати (саме м’яке трактування) і зробити дві офіційні, дурня. Але ж ніхто нікому не забороняв і всі розуміли) Зараз з обслуговуванням як вийшло, що в Одесі, багато людей з Арменіі і тд, що українську не розуміють, а ти їм стартуєш з неї в сфері обслуговування) і вони навіть не розуміють, що треьа просити перейти на рос. Схоже тут)
-
Мова це найсильнiша зброя.
-
Це питання потреби і прийняття умов країни, в якій живеш. Тепер, коли в України досить мовних законів, вони також мають робити зусилля і вчити українську
-
І Канада не була першою країною коли евакуювались. Тобто це був свідомий вибір. І wikipedia в Польщі працює добре, там є про Канаду.
-
Ви думаєте вище згадані мною громадяни інших країн переїздили від хорошого життя?)
-
А чого всі? Я знаю дуже добре англ і на середньому рівні франц. 16 годин на тиждень вчу на парт таймі після роботи. Роблю зусилля, щоб інтегруватися. І в цьому чаті є багато людей, хто робить там само
-
Хіба це не завжди було? Знання мов це привілегія завжди була
-
І не поспориш)
-
Мабуть тому що ніхто не був готовий до переїзду в Канаду, так як ті хто готувався до іміграціі роками
-
Тому що для отримання $3000 мову знати не обов'язково
-
Чому всі українці, що зараз приїхали, не знають англійську і французьку в Канаді?)
-
Тільки в Україні ніхто не має знати свинособачу. Якщо ці люди з Вірменії живуть в Одесі, чому вони не знають української? Це неповага до країни.
29 Jan 2023, 07:13
106531/236393
about an hour ago