Український Монреаль
-
Друзі, шукаю куди б поїхати на шашлики, десь у лісочок. Щоб можно було с барбекю, та були столики щоб посидіти. Може хтось знає добрі локації ?
-
В канадійців середня зарплатня до податків 41-45 тис на рік, це жах враховуючи ціни на оренду, на їжу та інше. Тож бідність це річ відносна, гмм.
-
Я вагітна, але страховку отримувала ще до вагітності
-
багато чого. Вам точно допоможе Гугл www.mtlblog.com/montreal/13-montreal-parks-that-make-for-the-best-picnic-spots-in-the-city-map
-
Ми підподаємо під умови: канадці з низкими доходами? Я приблизно так себе і відчуваю 😁
-
Я якщо чесно на Алі ніколи дорожче 10 баксів нічого не брала, так що мені кул 🤪
-
Чи є в цьому чаті вагітні жінки??? За скільки часу вам прийшла медична страховка????
-
А щось подалі від Монреалю ? Може тур бази якісь ? З бесідками ?
-
якщо брати щось коштовне типа мобілки або електрогітари за 300+, легко домовитися з продавцем щоб вказав що ціна замовлення 60 баксів та там типа мобільні аксесуари та відправити самою простою алі-поштою, тоді не шмонають на митниці й не заряджають податки. Я так 5+ коштовних речей легко отримував. Доставка в Монреаль 5-15 днів
-
Tetrauteville parks are great for picnic 🧺 beside the Saint Laurent.
-
Упс дякую
-
Тут, якщо на рос пишеш, наврядчи відповідь буде)
-
I was living there all the summer. Totally recommended. U can play football and make a grill. We should make a meeting there someday. Tetrauteville rules.
-
Що маленьке та йде не через служби доставки типа DHL/UPS, то звичайно й не оподатковують.
-
Так на сім‘ю((
-
Це дохід на сім‘ю(??
-
Не цікаво зовсім тоді
-
Це те що після вивчення квебекського плану
-
Якщо це воно, то стосується лише дітей🙄
-
Шукаю житло - кімнату на 1 тиждень. Бюджет 250$.Не важливо яку та в якому стані. З завтрашнього дня. Напишіть, будь-ласка якщо є якісь варіанти. Дякую!
29 Jan 2023, 07:13
106803/236689
about an hour ago