Український Монреаль
-
У кого є якийсь матрас не потрібно але в норм стані, або якийсь посуду чи ще щось.
-
Я писала імейл запитувала в якусь організацію, забула назву, то мені відразу написали що можуть прийняти документи але подадуть після 1 травня. То я знайшла бугалтера і подала за оплату. Вона сказала що якщо не встигнуть, то штрафу нема, і якщо будуть повернення коштів то вони все одно будуть. Але звичайно що якщо ще не громадянин, то краще подавати вчасно
-
НАРОД ХТО В КУРСІ КОМУ ПИСАТЬ І ЩО КАЗАТИ? ЯКЩО ПРОБЛЕМИ З СІН НОМЕРОМ, ЧЕКАЮ УЖЕ БІЛЬШЕ 2 ТИЖНІВ
-
То за сін номер, але така смішна ситуація. Мені дали сін номер а дівчині і другу ні. Проте ми все робили разом
-
Тут ніколи в аеропорту нічого не давали. В сервіс канада. Прийшли відстояли годину в черзі, забрали а4 з сін номером і пішли додому
-
Я подумав за перміт
-
Все вірно
-
Перепутав
-
Сорян
-
А аєропорту?
-
Ну тоді чекайте. У них протести і хз коли воно все запрацює. Нам видавали одразу на місці
-
Онлайн ге робили
-
Сервіс сказав чекати
-
Знач недокомунікували зось чи помилки в пермітах були.
-
Цікаво набіса вони вели запис і приймали таку кількість документів?😵
-
Якщо не видали номер, то швидше буде з'їздити в аеропорт(наче 22 вхід) там коридорчик в кінець. Біля 10 ранку вийде офіцер і забирає по черзі проблемні ворк перміти і виправляю помилки системи(хв 10-20).
-
Терміново шукаю квартиру для симейної пари без дітей. Бюджет 1000 - 1200.
-
Бастують то бастують, але вчора без черг видали сімномер
-
Є дуже крутий онлайн-марафон з англійської, проходила самостійно вже декілька разів, вчитель просто вогонь🔥🔥🔥 В особисті відправила посилання
-
Добрий день. А яка сьогодні ввечері здибанка? Де і кому можна приходити?
29 Jan 2023, 07:13
106849/236684
5 minutes ago