Український Монреаль
-
testdeconnaissances.saaq.gouv.qc.ca/questionnaire/resultat
-
И второй вопрос,есть ли в Монреале ежемесячные выплаты?
-
Здравствуйте! Подскажите, сколько примерно нужно денег для семью из 4х человек (двое деток,двое взрослых) с собой на первое время, месяцев 3-4,учитывая получение разовых выплат? На случай,если работа не сразу найдется...
-
Ща заклюють , за мову російську...
-
Кто то просмеялся с вопроса,я так понимаю нет ничего подобного? Можно ж и нормально ответить
-
Теж, раджу Вам переписати українською 🙃
-
То есть,человеку из Украины,не говорящему на украинском, тут отказываются помочь?🙈 Опережая советы "изучай мову",сразу скажу,что я росла в русскоговорящей Украине,как многие из вас,и покинула эту страну ещё 9 лет назад. В стране,где я сейчас нахожусь,мне приходится общаться на двух чужих языках,и в моем окружении нет ни одного украинца,с кем бы я могла практиковать мову. Вот так,бывают разные истории. А вам спасибо за "человечность" 👋
-
тут працюють мовні інспектори
-
Виплата буде для вашої сім‘ї одноразова,по 3000 на дорослого,та по 1500 на кожну дитину. Якщо знайдете житло з меблями,або пошукаєте хто віддає безкоштовно - то буде величезна економія.
-
Yulia якщо ви хочете відповіді на ваші питання, пишіть українською
-
Мова спілкування в чаті украінська, перепишіть будь ласка
-
Добрий ранок! Потрібна порада від тих,хто вже мешкає в Монреалі не один рік. Чи дійсно дуже жарко влітку,що потрібен кондиціонер . Живу на 5 поверсі.Відкривати вікна не зможу ночами,тому що виходять на ауторут 40. Мені кажуть ,що справа навіть не в жарі, а в вологісті повітря,яку дуже важко переносити. Скажіть,як ви вважаєте? Чи потрібен кондиціонер? Чи тут,наприклад,як у Київі влітку?щоб порівняти з чимось. Дякую
-
Я у Києві не проживала, але так. Останні роки дуже спекотно і волого влітку, аж тяжко дихати. В нас стоять кондиціонери, бо по ночам з вологістю буває +35 і спати неможливо. Це у heat wave. На щастя, це не усе літо, а по тижню- два нараз
-
Кондиціонер буде потрібен стовідсотково
-
а яка ситуація із страйком, він завершился?
-
Ми платили 250 за дорослого і 120 за дитину
-
А дорого тут коштують кондиціонери та те, щоб їх встановити?
-
Доброго дня! Може хтось підкаже, чи є в монреалі якісь заняття/курси для дітей українців, може знижки? Чи табір на літо?
-
Я встановлюю кондиціонери, так не дешево
-
Бо там танк
29 Jan 2023, 07:13
107138/236485
32 minutes ago