Український Монреаль
-
Доброго дня Про мобільний операторів у Монреалі. Скажіть будь ласка оператора з відносно низькою місячною платою? Хочемо зіскочити з Videotron бо дуже дорого 65$ на місяць. Може в кого був подібний досвід?
-
Це телефон адміністратора Люби, яка допоможе знайти вільний час на зустріч з лікарем Артем Луговий. Я вже в нього була з дитиною в середині грудня, а запис був за 3 тижні до візиту🙈 Самостійно до Лугового запис можна зробити тут: appointmentaccess.telushealth.com/#/?language=en
-
Не хами тут мені, нерозумна. Там жінка писала що "хто останній вилітає з України, вимикайте світло в аеропорті".
-
Доброго ранку! Дуже рідко коли щось прошу але зараз до свят збираємо на тепловізор а конкретно на Pulsar XP 50 PRO для Бахмуту. Хлопців особисто знаю. Всі фото/відео будемо публікувати. Хотілося б допомогти і зібрати на те що дійсно необхідне. Буду вдячна за ваші донати і допомогу якщо хтось може вже робив збір. Дякую gofund.me/2e439c30
-
Ангіна не завжди лікується антибіотиком. Залежить від того, інфекційна чи бактеріальна. У вашому випадку хіба що ретельні полоскання покращать стан
-
Дуже залежить від ваги та розміру посилки, на сайті укрпошти можете приблизний тариф прорахувати Невелика посилка +-0,5 кг вийде 600-800грн приблизно