Український Монреаль
-
Якщо ви не хочете працювати в медицині або проституції, можете не знімати обмеження
-
Друзі підкажіть , можливо хто знає, куди хлопцю 18 років можно піти вчитись на бармена?, це він вчора таке придумав))))
-
Ну так, бо разом з пермітом дали ж папірці для мед огляду, певно малось на увазі про те що не обов‘язково заміняти перміт якщо робота не стосуватиметься певних галузей, я просто дуже слабо з французькою нажаль)
-
Усім привіт! Шукаю квартиру у Монреалі, з маленькою собачкою. Бюджет до 1100$ cad. Бажано у цих районах.
-
Не про медогляд питання
-
Ви зобов'язані проходити медогляд, то вам щось не те сказали.
-
Зрозуміла, а то вже почала хвилюватись, шо щось пропустила)
-
Оу, десь там заплакав мій диплом обвалювальника м’яса 🙃
-
Перевіряйте. Моя думка - ні, але можу помилятися
-
в очікуванні 🌚
-
Зроблю підсумок. Щоб ніхто не плутався. Приіхали- мед огляд обов‘язково. В перші 90 днів. Зняття обмежень - якщо працюєте в категоріях які заборонені потворк перміту- треба знімати. Якщо не в них- то як хочете. Я рік майже і не знімаю нічого бо воно мені не потрібно. Категоріі що обмежені - Агро промисловість, робота з дітьми. Вони знімаються. Проституція і еротичні послуги (массажи і так далі) - заборонені в будь якому разі
-
Не зрозуміла вас. Вона таки підходить для працівників ресторанів, чи ні? 🫠🫠🫠
-
Так зрозумів. Вибачаюсь.
-
Прочитай пліз ще раз повідомлення, на яке я відповіла
-
Мова іде про зняття обмежень
-
Чого не про медогляд? Людині сказали, що якщо він не планує працювати у певних сферах, то медогляд необов'язковий. Я відповідаю на конкретне повідомлення з конкретним текстом
-
Може ви медогляд пройшли ще до приїзду?
-
Вроді у вашій групі бачила в кінці додаткову інформацію що інформація буде подаватись французькою мовою. Чи я помиляюсь?
-
Що?
-
А що таке? мене щей французи вчили, а тут мясо таке враження, що лівою п’ятою крошать. Як буде дуже хотітись пр , то можна подумати 🤪
29 Jan 2023, 07:13
108135/239913
3 minutes ago