Український Монреаль
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка,хто знає Де можливо записатись на здачу Медікал Екзем для ворк перміту не за всі гроші світу? Подзвонив зараз говорять 300$,можете шукати але у всіх така ціна;( Дякую
-
Хтось поговорити?
-
Помилка в назвi, але в календарi ще нема: www.cinematheque.qc.ca/en/program/?page=3&startdate=2023-05-27
-
Ворк пермит ограничения
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻
-
Я тому і питаю,тому що де сказали 180 туди й дзвонив,ніяких 180-300 була відповідь 🤷🏻♂️
-
раз в 3 дні питання зʼявляється, по історії гляньте, в пошуку. В межах 180-250 з людини.
-
Усім дякую Зараз буду їм дзвонити🙌🏻🙌🏻🙌🏻
-
ми здавали в Clinique Medicale Abikhzer. Черги не було, за 2 години здали все, лабораторія поряд. Заплатили 230 +такси. Але це не найдешевший варіант, бачила що люди і дешевше платили, але нам простіше доплатити і забути.
-
Дяки
-
клініка сама подає дані в іміграцію тому дзвонити не потрібно додатково після медкомісії. Доречі кров в нас брав канадець що до війни жив в Україні кілька місяців і досить непогано говорив українською
-
нічого більше, тільки те що ви перерахували
-
Що треба з собою,окрім паспорту та воркперміту?
-
Може вам краще до спеціаліста звернутись? Можу дати контакт якщо потрібно буде