Український Монреаль
-
Або в морозилку і на солянку взимку піде! 😂
-
Я думаю тут мається на увазі юкрейніан стайл а не оріджин)
-
Добрий день. А де реєстрація на виплату по безробіттю в квебеці? Не можу знайти посилання на сайті🙏
-
Хто знає провінція не надає допомогу зовсім,якщо один з членів родини працює на парт таймі (приблизно 20+годин на неділю)? Чи є виключення якщо не фулл тайм
-
EI - Це федеральна програма www.canada.ca/en/services/benefits/ei/ei-regular-benefit.html
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, хто знає канадські аналоги мазі Вишневського, або те що витягує гній при запаленні?
-
Добре Дякую 4 травня зустріч(але вже перший роздали вчора) Записувався коли ще не працював
-
Дд! Залежить від рівня доходу. Можуть надати, якщо занадто низький на сім'ю.
-
Доброго дня, шановні. Хто може знає? Сьогодні подзвонили з міфі і сказали вже завтра йти на фул тайм до школи, котра не досить близько від мене. Ніби там місце звільнилось.Але я хотіла йти у свою на районі. Ми дзвонили декілька разів до міфі і різні оператори відповідають по різному. Хтось каже що можна поміняти заклад хтось каже що якщо не буду ходити в ту школу котру вони записали то видалять із програми. Не знаю що роботи. Може хтось міняв школу? Що порадити?
-
-
Мені подзвонили сказали що завтра йду до школи,я кажу що я хочу до своєї. А оператор почав казати що якщо в цю не піду не буде стипендії. Потім імеїл відправив з усіма даними.Я повинна радіти що почну нарешті ходити, але вже настроїлася на свій заклад. Буду тоді ходити і нагадувати їм про зміну закладу)
-
Отаке видає((
-
А на офіційному сайті, де ви подавали заявку нема ніякої інформації? Моя думка: якщо на цьому сайті,де є ваш власний кабінет, є оновлення, що вас прийнято (вже прийнято!) на курси в таку-то школу, то це вже все. І ви маєте йти саме туди. Теж чула, що вже після перевестися не проблема
-
Знаю, що можна прийти і одразу попросити поміняти школу. В нашій групі так було у дівчат. Перевели. Але це не 100 відсотків так буде. Мені здається що вони так роблять тільки якщо є можливість. А можливість може з'явитися тільки коли починається сесія....хтось не приходить, хтось також змінює школу і т.п.
-
Вводила, пише що invalide