Український Монреаль
-
Гарний апетит)))
-
Був тиждень тому ,мав копію сказали тільки оригінал ,простояв з 8 ранку по 4 вечора ,але дали пропуск на наступний день шо б без черги пройти
-
Ви така м'язиста?))
-
Як краще відправити посилку в Україну?
-
М'язи потрібно годувати
-
Хто б мені так порахував)))
-
Повірте, м'язів досить, що б їх так годувати А взагалі, якщо вам розписати по калоріях то яєчня 150ккал, хліб 90 ккал, капуста 80, йогурт 40 гранола з насінням 80, Кава 50 490 ккал
-
Неінстаграмно, але дуже смачно і безкоштовно. Дякую особам, що підказали де можна так поїсти 🤝
-
Добрий ранок! Скажіть, чи хтось підписував контракт на аренду квартири через онлайн?
-
Доброго дня! Хто розуміється гарно на Гідро Квебек? така ситуація що ми поділили на рівні платежі кожного місяця і приходив рахунок на 100 дол, тепер каже що у нас перевитрати на 18% і просять платити 143 долара. я хочу відмовитись від цього рівного платежу тому що літом немає сенсу платити за повітря. а мені далі просять заплатити 500 дол що робити краще в такому випадку порадьте будь ласка чому люди платять визмку по 50 дол...а ми 3 1/2 143 ...
-
Навіть не запитали
-
Ну нарешті годний контент
-
Як переписуються знаки: Строчать 15 повідомлень поспіль: Овен, Скорпіон, Риби Читають, але не відповідають: Лев, Діва, Козеріг Читають і відповідають відразу: Рак, Терези, Стрілець Використовують багато смайликів: Телець, Близнюки, Водолій
-
Так підписували два рази, а потім третій раз уже фізично (в присутності ріелтора і консєржа). Ну типу електронний підпис ставили. Це ви маєте на увазі???
-
Добрий день Підкажіть, будь ласка, можливо хтось знає чи є в Оттаві в Консульстві дні, години живої черги, щоб подати документи на паспорт дитині, якщо треба терміново?
-
Хмельничанка вкрала страпон з Нової Пошти
-
Meest
-
Доброго) Скористуйтеся пошуком, будь ласка)
-
Доброго дня, як краще відправити посилку в Україну?
-
Вітаю, громадо! Підкажіть, будь ласка, чи є серед вас педіатр для 5-річної дитини
29 Jan 2023, 07:13
108393/236700
about 2 hours ago