Український Монреаль
-
Це в банку?
-
Коли подаєтесь на страховку відправляєте фото (3на4 здається) в конверті
-
Доброго дня, маю питання щодо того як зробити фото на картці медичного страхування? Буду вдячна за інформацію)
-
Але якщо почитати в інтернеті , то там вказано що фото буде тільки на наступній мед карті , я відправляв з фото але получив карту без фото
-
Де є перекваліфікація ? Хочу почитати на майбутнє , цікаво
-
Wise
-
Коли подаєтесь на страховку відправляєте фото (3на4 здається) в конверті
-
Асистентів беруть. Медсестри є варіанти зі швидкою перекваліфікацією бо кадрів не вистачає
-
Доброго дня, маю питання щодо того як зробити фото на картці медичного страхування? Буду вдячна за інформацію)
-
Навіть з вільною англійською та французькою важко. Потрібно перевчатись. Хіба шо в асистенти піти кудись , і то не завжди беруть
-
Добрий день. Порадьте будьласка. Як перевести гроші в Україну? 100 cad. Де це можна зробити?
-
Поштальйон на компанію Canada Post Обов’язки : -доставка , збір та сортування листів; -комунікація з клієнтами та населенням на професійному рівні; -експлуатація портативних девайсів; -експлуатація автомобілю компанії. Необхідна кваліфікація: -діючі водійські права Квебеку клас 5G; -успішний та безпечний досвід водіння за останніх три роки; - можливість підіймати предмети(поштову кореспонденцію ) вагою до 22,7 кг і носити вагою до 15,9 кг. Посилання на вакансію: jobs.canadapost.ca/job/Montr%C3%A9al-Facteur-Agent-de-livraison-sur-appel-QC/565857017/ #робота
-
Наскільки я знаю в них досить суворі правила до кацапні.
-
На районах всюди є номера ріелторів на брошурах . Пройдіться , прозванюйте та знайдете так. Зараз не дуже ситуація з житлом
-
Естоньська/британська/ рнд і вдома
-
Добрий день шукаємо квартиру 1 кімнатну або студію ,Можливо в когось є номера рієлторів.?
-
Москалі усюди
-
британська
-
Дякую🙏
-
Лотерея. Та сама ситуація , але моєму другу з фото прийшла 🥴 відправляли/ отримали в 1 день
29 Jan 2023, 07:13
108422/239672
about an hour ago