Український Монреаль
-
Так
-
Ого не чула В мене дві освіти медсестра, фармацевт Але скрізь читаю передаватись Довго і не дешево
-
І в універі в них зара є дворічний курс на медсестру(замість 3 років через той самий шориейдж)
-
Там треба починати з чогось типу healthcare aide.
-
Деякі лікарні(особливо поза великими містами) навіть можуть допомогти з навчанням. Але треба мова.
-
Добрий день спільното. В мене виникла величезна проблема . Знаю що тут багато ІТ спеціалістів. Проблема, з 2 річним акаунтом дитини в ігрі . Для дитини це велика втрата ,можливо для дорослих це дурничка. Акаут викрали,або виманили обманним шляхом .Як повернути? Хто може допомогти за винагороду ? Буду дуже вдячна !
-
Ми українці можемо бути вольовими,мужніми,часом самі не знаємо ,де знаходимо сили для життя.Багато тих,хто хоче і може допомогти один одному зібралися тут. t.me/dopomogapereezdevropa Пошук вакансій в Україні та за кордоном t.me/+siaerq0mgfNkODRi Чат перевізників 🚘 👉 t.me/+v5aGua6L-So3NjMy . Коли дні ніби птахи летять,коли говориш сама з собою,коли страшно і сумно,ми поряд,давай бути разом. t.me/+eNqqqfWp6BFlZmNi