Український Монреаль
-
Добрий день спільното. В мене виникла величезна проблема . Знаю що тут багато ІТ спеціалістів. Проблема, з 2 річним акаунтом дитини в ігрі . Для дитини це велика втрата ,можливо для дорослих це дурничка. Акаут викрали,або виманили обманним шляхом .Як повернути? Хто може допомогти за винагороду ? Буду дуже вдячна !
-
Ми українці можемо бути вольовими,мужніми,часом самі не знаємо ,де знаходимо сили для життя.Багато тих,хто хоче і може допомогти один одному зібралися тут. t.me/dopomogapereezdevropa Пошук вакансій в Україні та за кордоном t.me/+siaerq0mgfNkODRi Чат перевізників 🚘 👉 t.me/+v5aGua6L-So3NjMy . Коли дні ніби птахи летять,коли говориш сама з собою,коли страшно і сумно,ми поряд,давай бути разом. t.me/+eNqqqfWp6BFlZmNi
-
Підкажіть будь ласка , для tax return вибирати resident чи non-resident ? Приїхали в Канаду в жовтні і були до січня , зараз перебуваємо вдома і вертаємся назад в Канаду в кінці травня . Читаю сто разів вже на Canada.ca і все одно не знаю що маю вибрати resident чи non resident
-
Якщо ви хочете купити проїзний на місяць, то вони діють з першого до останнього дня місяця. Тому і кажуть купляти з 1 травня (хоча може на наступний місяц можна і зараз купити проїзний, я точно не памятаю). Зараз ви можете купити одноразові квитки або 10 поїздок зі знижкою. Але думайте чи треба вам ті 10 поїздок, якщо до кінця місяця 4 дні.
-
Так але в кеш і без решти
-
Якщо не помиляюсь то 90 хвилин від посадки. Але не знаю як це працює якщо в самому автобусі купляти. В мене просто картка опус яку я поповнюю поїздками на станції метро(проїздний мені сенсу брати нема бо гібридний режим роботи)
-
Я б на вашому місці порахував скільки ви будете їздити в місяць бо може ще вигідніше купувати просто окремі квитки бо один квиток то одна поїзка і він валіден для декількох пересадок на протязі 120 хвилин