Український Монреаль
-
Досить швидко, мабуть рік. Ніякої ностальгії не було, зараз є 😁😅Але я ж не приїхала на пусте місце. Мене вже чекали. То було набагато легше
-
Привіт, можливо хтось знаєкогось, чи збирається найближчим часом їхати з Торонто в Монреаль? Потрібно невеличку посилку передати.
-
Тоді нічого такого не було. Мій чоловік заробляв 20К на рік. Квартира 3 1/2 коштувала $605 ))) ностальгія
-
Абсолютно ні. Обожнюю Монреаль. Це було кохання з першого погляду 🫶🏼 Тут головне не сидіти та на щось чекати, а робити по максимуму. Мовні курси, а далі буде вже набагато легше
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка роботи на підприємстві які є у Монреалі. Наприклад: кондитерські фабрики, фабрики іграшок, тощо). Усім хорошого настрія, Дякую 🙏🏼
-
І таких вистачає. Через кілька років 95% таких повертається назад, 5% залишаються, але постійно ниють, що Канада гівно, вони такі офігенні та їх не цінять. Є в мене кілька таких знайомих, що мешкають тут ще з 90х років, а в них жодної мови толкової, ні праці, ні родини. Так і живуть десь на мінімумі. Але ж так, то Канада винувата
-
В мене це було у саму першу поїздку додому з аеропорту. Навіть повітря пахло по іншому 🥹
-
Рандстад,беланжер
-
Добрий вечір! Чи є тут спеціалісти з Linux? Потребую допомоги чи поради, скільки може коштувати налагодження. Linux Ubuntu (22.04.2 LTS) встановлена на старий MacBookPro, не бачить вай-фай (пише «No Wi-Fi Adapter Found»). Сама в Лінуксі не дуже шарю, за форумами зрозуміла, що із залізом ніби все ок, проблема у дровах (встановлювала, але не допомогло). Перевстановлювала систему - той же результат. Дякую за увагу до запиту)