Український Монреаль
-
Ні, я з мамоб 4 місяці чекала курси, я печу домашній хлібчи, а вона пішла працювати а Епікюр на виробництво. Зараз на курсах і ніяких прлблем з виплатами. Як мені сказали, що курси це не фін допомога, а як робота разується. Тому модга і під час курсів працювати, якщо це вам не буде складно чи на роьоту тільки після 16:00 погодиться роботодпвець😉
-
дуже дякую 🌸🫶🏽
-
Кидайте лінк
-
Друзі, прийшов лист на пошту, що мій статус в ircc змінився. Заходжу там це. Хоча я вже місяць у Канаді. Що це означає, Хто знає?
-
Я вже, думаю шо той що треба)
-
Так їх там немає. Якщо б вони там були я б не писала сюди
-
Ну так читайте повідомлення
-
Почекайте трошки, може прийде повідомлення, а також про всяк випадок змінити пароль в кабінеті.
-
В мене було теж саме. Просто слоупочна система)
-
Дякую
-
Точно ні, бо це було місяці через 2 після сіну
-
Я думала може воно оновилося тому що мій Сін готовий? Тому що я його вже місяць чекаю, це єдине оновлення, яке може бути. У вас з сiном це було ніяк не пов'язано?
-
Доречі, шо там сьогодні на вечерю??)
-
Поки тільки ланч. Поке з лососем
-
Як ти лосося робишь і що за соус. Можно у пп
-
Піду поки ще одну мандаринку з'їм), дочекаюсь вашої вечері)
-
Привіт, друзі! Нещодавно переїхав до Монреалю. Я підприємець вже 10 років, маю проекти в різних сферах, фастфуд, виробництво та ІТ, шукаю однодумців для спілкування та обміну досвідом у розвитку бізнесу в Канаді. Пропонувати зібратись на каву, для тих хто зацікавлений у співпраці, мережевому спілкуванні та підтримці один одного у нашому підприємницькому шляху. Якщо вам цікаво, мені особисте повідомлення, щоб обговорити деталі та зручний час зустрічі. Буду радий познайомитись з вами та дізнатись більше про ваші проекти та бізнес-ідеї! Сподіваюся на продуктивні зустрічі та цікаве спілкування з вами! 😊
-
Та здається що наши з Дарию кулінарни битви трохи набридли місцевому суспільству
-
Шо це за секретіки?, то всі мають знать)))
-
Цього я просто посолила сирого. Зробила окремо соус: соєвий соус, Філадельфія лайт, лимон, часник (пудра.спеції), Шрірача і додала кетчуп без цукру
29 Jan 2023, 07:13
108875/238750
15 minutes ago