Український Монреаль
-
Швидше до місцевого уряду
-
Ну так це запитання до них До русні Яка нажаль тут легально може існувати
-
Доброго вечора шукаю роботу на прибирання
-
Треба завести з ними онлайн договір
-
Добрий вечір. Ви просто реєструєтесь на сайті hydroquebec.com і сплачуєте онлайн. Платіжка приходить раз на 2 місяці
-
Тобто я маю їхати в Україну по вашому тому, що росіянці стрічки роздають? Чи ви просто вирішили що вам бракує полеміки?
-
Добрий вечір,таке запитання😅я не до кінця зрозуміла момент з оплатою ком.послуг,ріелторка дала номер hydro Quebec і сказала туди дзвонити, а що їм казати,чи може вони повинні квитанцію якусь надіслати,щоб онлайн сплачувати чи якісь показники лічильника,хто підкаже😇
-
Тут є можливість створити та підписати петицію як в Україні ?
-
Ваше «або або» недоречне, адже не включає правильної відповіді. Нажаль, не можу адекватно відповісти на це, спробуйте перефразувати
-
Так так онлайн. Мабуть єдине що легко оформляється . Треба створити свій кабінет вказати адресу проживання і вибрати умови сплати
-
Ну тоді вам треба прочитати ознаки фашизму
-
Якщо знайдете щоб безкоштовно видавали в магазинах свастику у період 39-45 тоді так дойоб за стрічки не доречний
-
Канада не учасник війни України з рф, порівняння несправедливе
-
Так там онлайн все ? Я думала до офісу якогось їхати Ізі тоді
-
Не бачив записів щоб у сша під час другоі світовоі носили свастику.
-
Або ви не українець/ка, або просто бот. Бо "успішне існування" не включає в себе руzzку пропаганду ну аж ніяк. Чи для вас включає? Тоді вже питання вашої мотивації
-
Просто цікава мотивація людей, які приїздять до іншої країни і скаржаться на те, що окрім українців тут успішно існують інші національності.
-
Дякую
-
Мені все одно чи гугл ви чи ні, я просив пояснити вашу думку
-
Це Аі "говорить". Ідемо спати 😆 Не знала, доречі, що їх вже почали на маніпуляції накшталт "я від вас більшого очікував" програмувати 😂
29 Jan 2023, 07:13
108999/236287
about 2 hours ago