Український Монреаль
-
Ви читали правила цієї групи ?
-
Naïve
-
Так, доля правди тут є, але канадці не відчувають себе учасниками війни, адже торгівля зброєю чи надання послуг інструкторів це, можна так сказати, лише бізнес, тому я і не думаю, що це доречне порівняння
-
Сага триває. — відповіла знаменита Лена. Це пізда, яка працює в Epicure, роздає стрічки.
-
взагалі чат пустий... 3 адміна, 5 мовних сутенера, 30 юзерів яки якось участвуют, та 49хх аккаунтів хз звідки та навіщо тут сидять. Мабуть то з донбаса вони, не вміють писати тому що російска зоборонена
-
адміни хотят прибуток
-
Прибуток і порядок. Зараз вечір п'ятниці. Народ бухає. Починають вилазити zомбі
-
Просто всім впадлу читати 300 повідомлень флуду за день, тому ця група висить в муті до кращих часів у цих 49хх користувачів
-
«Мовний сутенер» 😂 смішно
-
Якби ще люди вміли б шукати
-
🤷🏼♂️ бо тут окрім маси незрозумілих правил і купки псевдопатріотів рідко знайдеш корисну інфу. Вибачте за правду, кого вона образила
-
ну так це проблема чату, він якби є, та якби і не є. Я 3 часа тому запостив как мені здавалось "халяву". Ніхто не зреагував, навіть лайк не поставив. вже удалил.
-
t.me/Montreal_Laval
-
Дякую!
-
Ок.
-
реклама платна!
-
Дякую за відповідь.
-
Gossimo Atelier de Beauté ось тут стрежусь. Середнє. Але терпимо якщо. Пояснити і заставити перероблювати.
-
Вам треба в іншу групу.там багато майстерів
-
Шо? Шо таке мовний сутенер?
29 Jan 2023, 07:13
109032/236627
about 2 hours ago