Український Монреаль
-
Ну хз, мені подобається сетінг
-
Забагато згвалтувань
-
зіркова дитина, Мэшл, мій домашній герой, смертельна гра мертвої гори, обдаровуючи цей світ чудовими вибухами, Ван піс, рейтинг короля, пекельний рай, велика небесна стіна
-
Якщо ви хочете написати добрі слова підтримки ось фейсбук нашої дорогої Лєни та її спільника😁
-
У нас навіть є натхнення для 9 травня, щоб надіслати нашим друзям 😁
-
Нехай збирають манатки і їдуть на красну площадь прославляти свою кончену націю!
-
Ранкове фото з Севастополя, яке вам захочеться відразу переслати друзям🍄
-
🔥Кадри з місця пожежі у Севастополі, де горять резервуар із паливом після атаки БПЛА. Площа загоряння близько 1000 кв. Пожежі надано четвертий клас складності. На місці працюють екстрені служби. t.me/operativnoZSU
-
Прилетіли у Севастополь невідомі добрі безпілотники просто. Усе як ми любимо
-
Перевіримо?
-
Згенеровано ШІ?
-
Тут просто народ хлібом не корми - дай посваритися Раніше дебатили з касирами в АТБ за 10 копійок решти а в Канаді і не посваришся, соромно 😂
-
бо я можу за себе сказати - я вважаю, що зміна на гірше рейтингу може принаймні натякнути власнику на те, що поганенько щось. підтримує війну - хай несе відповідальність. принаймні у грошовому еквіваленті.
-
а Ви дійсно вважаєте, що краще нічого не робити?)
-
Ви дійсно вважаєте що ваші погані коментарі на Гугл мапсі щось змінять?)
-
Красівоє
-
Чекай)
-
Хай звільняють. Є інші символи перемоги або памʼяті. Мак червоний
-
Як би так правильніше написати. Десь був коментар (вибач, автор, не пам’ятаю) - що Канада страна ємігрантів, вірно? І не тільки росіяни та українці ходять до Єпікюру: ті ж самі болгари, чехи, поляки - багато людей які розуміють російську. І ці люди будуть ходити і далі - бо їм начхати на ваші проблеми та проблеми вашої країни. Поляк хоче свій йогурт - він його купить, условна кажучи До того ж - стрічки розповсюджує не власник а співробітниця 🤷♀️ Хіба мати винувата що дитина дурнувата?
-
Вибачте, може не права, одразу підіймаю руки Але ми не в Україні. Ніхто не буде кланятись і старатись догодити жодній нації - будь то поляки чи вірмени. У Україні - будь ласка - любі правила на ваш смак. 23 лютого відмінимо? Відмінимо, на приклад. Бо ми є господарями у власній країні. Тут - Я НЕ КАЖУ ЗА ВСІХ - ми поки що гості..
29 Jan 2023, 07:13
109207/237213
6 minutes ago