Український Монреаль
-
Це реклама
-
Добрий день, хтось займается чистками ноутбуків?
-
там і графік роботи і документи які потрібні
-
Дякую !
-
посилання на фудбанки гляньте в закріплених
-
Якого мобільного оператора обрати?📲 1. FIZZ 2. Chatr 3. Vidéotron 4. Bell Надаємо посилання на сайти основних мобільних операторів, там можете переглянути та обрати зручний для вас тарифний план. Також на сайті можна глянути, де придбати сім-карту.
-
Вітаю всіх! Мій друг з Запоріжжя - військовий, створив фонд. Потрібна фінансова підтримка для придбання обладнання. Якщо є можливість - приєднуйтесь. Підтримаємо наших. Слава Україні! send.monobank.ua/jar/61DZnZQbW
-
Всім привіт, порадьте будь ласка, яку сім- карту найкраще купити? і може хтось знає хороші будбанки? Дякую
-
Я не знайшов повідомлення про фудбанки в закріплених
-
Дякую 😉
-
ось
-
Я скільки не пробувала,приват карткою ніде не можу розрахуватися, зняти кошти можу,а в магазині ні одна оплата не приходить
-
Ні, ніякої горілки
-
А де горілка?
-
Привіт Хто був призивного віку в посольстві чи генеральному консульстві Чи ставлять на військовий облік? Дякую
-
Я моно оплачую спокійно в продуктових , приват покупки через інтернет тільки робила бо прив’язка там , дивно .. тільки специфічні магазини хочуть банк Канади , основні все Ок
-
Так, одразу на облік, і забирають служити, але можна писарем при посольстві відслужити)
-
Зараз репортну вас за знущання над людьми 🤤🤤
-
В Оттаві все поки спокійно Був знайомий там
-
з мого"досвіду" поки що лише коламбія і ае не схотіли укр.картку. Решта наче без проблем
29 Jan 2023, 07:13
109325/236752
40 minutes ago