Український Монреаль
-
Так , хлопці , ви що там сумуєте . Збирайтеся до кучі , буде веселіше фото квітів робити .
-
Та ні Справжня депресія це коли не хочеться з ліжка вставати Людина перестає вести звичний догляд за собою і тд
-
Та чого, з позитивної точки зору дуже навіть гарно, коли людина насолоджується природою і тишиною))) я люблю дуже таке)
-
Капець чатик підтримує 😁: сумотність депресія дорослість. Може хтось щось позитивне напише
-
Це коли тобі не дають овертайми на роботі і з'являється час на квіточки)
-
Ага))) дорослість)
-
Це депресія
-
Вірно. А тут людина заряджається природніми ресурсами 🥰
-
Питання, коли медогляд пройшов, якась нотіфікація існує що вони додали медогляд куди треба щоб не депортували? Нічого не пам'ятаю щоб прийшло не емейл котрий вказував
-
Та я знаю, пожартував)))
-
ну знач зачекаю просто, якщо не депортують то все ок
-
Ціни піднімаються щороку, уявіть колись у далекому десь 2006 проїзний коштував біля 50
-
Доброго дня. Можливо хтось знає людей які віддають гітару. Дякую!
-
Мені прийшов лист-підтвердження з лікарні, що вони вислали до відповідних служб (не пам'ятаю дослівно).
-
Гарно , а координати?
-
4101 R. Sherbrooke E, Montréal, QC H1X 2B2
-
Добрий день група. Хлопці підкажіть будь ласка, моде хтось знає номер з перевезень меблів? Тільки дитяче ліжечко потрібно перевезти і кілька сумок. Людина з яким домовлялися відкпзався в останній момент. Тепер вартий під магазином і ні чого не можемо знайти. Всім спасибі
-
Посвідчення водія є?
-
Справді, я і не помітила🙂
-
Якщо є, то home depot rental, доларів 35-40 за ккілька годин +паливо аренда буса
29 Jan 2023, 07:13
109665/238861
about a minute ago