Український Монреаль
-
Ми таке рекламувати не будемо
-
Ну в цьому випадку скоріше за все так і буде, зважаючи, який продукт тут намагаються штовхати
-
Та виписуй бан і не питай.
-
Про російську мову і про неузгоджену рекламу
-
Що не так ?
-
Не розумію про що ви ?
-
Так
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, на перших порах достатньо англійської? Якщо французька повний 0. Плануємо у Квебек Сіті.
-
Всі державні організації без проблем на англійській розмовляють. Навіть при низькому рівні можна спокійно почувати себе.
-
Вони всі лояльні все норм, англійська канає, ну не всюди.)))
-
Монреаль та Квебек це різні мені здаеться речі, але хз
-
була вчора в квебек сіті: все на франц, Монреаль більш англомовний, думаю там трішки складніше без франц, але не можу 100% сказати
-
Це де?
-
Запрошуємо усю українську громаду Монреалю на благодійний вечір-звіт «Велика Криївка». За майже 9 років роботи Комітет допомоги Україні м.Монреаль відправив до України сотні тисяч доларів! Лише за останній рік сума наближається до 300 000$. Ми хочемо відзвітувати про кожен цент, який ви довірили нам! Вас чекає великий гала-концерт артистів, які були запрошеними зірками нашої «Kryivka на Боб‘єн». Наша ціль - збір коштів на антидронову гвинтівку. Подія буде доповнюватись подробицями. Бронювання: 514-814-6384 Kryivkamtl@gmail.com m.facebook.com/events/576360534440253?mibextid=ykz3hl
-
А можете скинути вечерю для набору маси😂?
-
Для тих, хто намагається схуднути. Сьогодні вечеря на 216 ккал
-
Всі на дієті? У монреаль приходить весна?
-
У мене салат сьогодні
-
Було про масу) конкретизації яку саме масу не було)
-
Щоб тепліше було, це ж Канада
29 Jan 2023, 07:13
109691/236339
40 minutes ago