Український Монреаль
-
Статистична середня зарплата в Квебеку на одну людину становить 55 000 $ (до сплати податків), а ваші загальні відрахування повинні складати близько 35% (враховуючи все, що я згадав вище). Якщо у вас є діти, ви будете отримувати допомогу на дітей і вона буде ще нижчою. Пізніше я можу поділитися середньою статистикою доходів після сплати податків для Квебеку.
-
Ви не розумієте. Якщо ви користуєтеся калькулятором в Інтернеті, він не покаже вам справжню вартість, оскільки він не може знати відрахування, які застосує ваш роботодавець. Це також не враховує вашу сімейну ситуацію. Середнє податкове відрахування в Квебеку для статистика становить близько 35%. Просто погугліть
-
Супер! Я як людина, що працює постійно над власним мисленням і допомагає іншим, просто щиро Вам аплодую за цю думку! Я не вдавалася в податки. Але чим більше ти заробляєш, то все одно більше тобі залишається. Хай всього 100 баксів з кожнлї тисячі, але більше. І це стимул заробляти ще більше, щоб залишилося більше. Я волію так думати. У наступному році побачу, коли подаватиму декларацію 😊
-
Добрий день, порадьте будь ласка інтернет провайдера в районі Ласаль?
-
fizz.ca ref code MBA7M
-
чому 100 баксів ? хіба не має із 5к йти половина на податки, а половина на руки?
-
Виглядає як погано донесена думка, що тут не варто рвати жили за 60001-й долар, з якого знімуть набагато більше податків, ще і уріжуть дитячі гроші порівняно з податками з 10001-го або 20001-го доларів річного доходу.
-
Не дуже вдалий калькулятор. За рік десь 46 тис. буде
-
Там складна формула рахування, включаючи статистичні константи, так само і для федерального податку є спец формули для рахування суто для Квебека
-
Здається qpp and EI там порахувало за 2022 рік
-
Вони "лінійно" рахують, не беручи багато нюансів до уваги