Український Монреаль
-
ваш калькулятор не попав в мою зп
-
Ну вибачайте, я не дужи вмію посилання робити, не часто в телеграм сиджу )
-
ваш поки найгірший.
-
то ось цей ca.talent.com/ - промахнувся на 100 баксів. від чистої до беніфітів. www.wealthsimple.com/en-ca/tool/tax-calculator/quebec - ось цей промахується на 130 п.с. Я знаю свою зп, і які беніфіти як рахуються
-
Народ, а хто знає, це нормально, якщо PAP payment проходить не одразу?🤔
-
Добрий день , можливо хтось знає ,як працює церква святого Михаїла яка видає гуманітарну допомогу новоприбулим ? Дякую за відповідь
-
Розкажіть темним що таке бенефіти
-
Але немає однієї на всіх ситуації. В кожного вона своя.
-
нема чіткого калькулятора універсального для всіх
-
будемо плакати тоді
-
Я теж знаю свою зп, і вона збігається один в один разом з бенефітами. В силу специфіки своєї роботи я робила детальний методологічній розбір формул розрахункуcra/RQ та порівнювала з цим калькулятором. Все збігалось. До того ж різні payroll providers, можуть трохи по різному такси розраховувати
-
turbotax.intuit.ca/tax-resources/quebec-income-tax-calculator.jsp# ось цей найточніше показує. ПРомахуєтсься на 25баксів
-
Ясно, тобто як тільки мені почнуть давати якісь бенефіти, я почну на руки отримувати менше 🤪
-
Звичайно і з них утримуються податки
-
Кожен з бенефітів оподатковується по різному. За який ви платите лише податок на прибуток, а за який лише qpp та податок на прибуток, а за якісь ви платите усе
-
Сьогодні є десь здибанка?)
-
І як бенефіт впливає на податки і зп? є в мене страховка і що далі? Її також рахують як дохід. ?
-
Самий розповсюджений приклад: страхування від роботодавця. Ще можуть відшкодувати витрати на телефон, паливо, парковку, роботодавець може також за вас сплачувати внески у registered retirement savings plan- пенсійний план і т.д.
-
Страхування, акціі, бонди
-
Так)
29 Jan 2023, 07:13
109959/237736
about a minute ago