Український Монреаль
-
Добре, спробую
-
@Muzavk ще одна неузгоджена реклама і бан 😉
-
У нас була ситуація, коли загубили картку. Я одразу хотіла дзвонити в банк і блокувати, але нам її повернули. Мені здається, алгоритм такий самий, як і в Україні - дзвоните в банк і блокуєте карту. Якщо не зробили цього одразу - це не провина банку. Я взагалі не чула, щоб в таких випадках банк повертав гроші.
-
Всім привіт! Хтось стикався з такою ситуацією що хтось вкрав кредитку карточку і використав її?((( мені мій банк (скотіа) поверне кошти чи як це виглядає в Канаді??….
-
Вони зроблять investigation
-
подзвовоніть на гарячу лінію і заблочте карту. потім в локальному бренчі зверніться з приводу викрадення карти. Сібс повернув гроші, скоша теж повинна. Всі не авторизовані власником платежі повертаються.
-
Тому що це гроші банка
-
Я не знаю, як буде дивитися банк. Чисто юридично мають порівняти час повідомлення і час зняття грошей. Але точно не скажу - це мої домисли. Крім того, думаю, договір з банком повинен щось таке обговорювати.
-
Дивлячись яка у вас liability згідно договору
-
І який закон? В сша всі кошти клієнтам повертають
-
Згідно закону
-
Я вже повідомив
-
А чому він має повертати витрачені з Вашої карти кошти, якщо не було повідомлення про її втрату?
-
Так як? А чому банк має не повернути кошти?
-
Але не викрали, а зчитали інфу з картки десь
-
в мене було таке в банку рбс. Заблочили одразу по телефону. Повернули транзакції що я не робив - прислали нову карту.
-
Дзвоніть у банк. І негайно блочте картку. А також оспорюйте операціі які ви не здійснювали
-
так, питали яка остання транзакція зроблена мною. Заблочила карту, потім пішла в бренч з айді і все, заповнили заявку. Було тільки 2 платежі які я не робила, все повернули.
-
У вас була така ситуація?
-
Щось стільки випадків читаю часто з цими викраденням і зчитуваннями з карток це хана
29 Jan 2023, 07:13
110117/236510
about 3 hours ago