Український Монреаль
-
Я журналіст, який наполегливо прагне підтримувати високу підтримку України в цивілізованому світі. Я хотів би отримати допомогу в цьому питанні, опитавши деяких учасників бойових дій з фронту, але тільки те, що дозволено розповісти на даний момент. Люди в усьому світі повинні почути правду про ці жахливі події. Я всім серцем вірю, що це важливо. Будь ласка, допоможіть моєму проекту. Хтось може поділитися зі мною своїм досвідом? Анонім: без проблем. podcasts.apple.com/us/podcast/gabbin-with-gary-tell-us-whats-on-your-mind-we-want-to-know/id1670982467
-
Я журналіст, який наполегливо прагне підтримувати високу підтримку України в цивілізованому світі. Я хотів би отримати допомогу в цьому питанні, опитавши деяких учасників бойових дій з фронту, але тільки те, що дозволено розповісти на даний момент. Люди в усьому світі повинні почути правду про ці жахливі події. Я всім серцем вірю, що це важливо. Будь ласка, допоможіть моєму проекту. Хтось може поділитися зі мною своїм досвідом? Анонім: без проблем.
-
4 травня ідемо Буду говорити що вони гроші прислали а в мене парт тайм з’явився Чесно розкажу ,подивимось чи щось залишать чи все верстати треба буде