Український Монреаль
-
Ну і текст посту російською. Ми ж вимагаємо навіть на скрінах українську, то треба бути послідовним
-
Можна погуглити і почитати багато чого
-
Це тільки перше посилання в гуглі kremen.today/2022/10/17/komu-nalezhyt-truha-i-chomu-yij-ne-mozhna-nadsylaty-foto-ta-video/
-
Може, до війни було інакше, може, був інший власник каналу. Я кажу тільки про те, про що читаю останній рік. З багатьох джерел чула, що труха - ненадійна
-
Інші пабліки крупні були безсильні
-
А чи є фудбанки де не потрібно показувати договір про оренду?
-
Наскільки знаки проблемні від 1 до 10: Овен: 8 Телець: 3 Близнюки: 11 Рак: 9,9999 Лев: 7 Діва: 4 Терези: 0,01 Скорпіон: 9 Стрілець: 5 Козеріг: 0 Водолій: 6 Риби: 1
-
Не бачу толку від того «пуку» за то від « атветки» скільки помре наших 🥲
-
Якби рвонуло так,що і цеглини не залишилось ,ото було шикарно)))
-
Але ж гарно )....
-
Так то ж меми Ще нічого не сталось,а меми розлітаються😅
-
херня якась, Україну чи підставити намагаються, чи це внутрішня толкотня між боярами
-
Я не показувала договір. Треба тільки показати якісь сплачений bill чі листування з наприклад з Gouvernement du Québec. Я показала листа коли отриувала допомогу, їм це вистачило. depotmtl.org/en/emergency-food-baskets/efb-form/
-
В телефоні може бути проблема, потрібно дивитись.
-
Доброго ранку. Хтось буде возити дітей в табір Космос? Чи може вже були там раніше? Шукаю відгуки та інформацію про умови. Треба забирати дитину в 15:30 ? Але якщо працювати з 10 до 18 то який сенс в тому таборі? Не встигну забрати. Або дитина сама буде дома все літо, або кидати роботу. Може хтось підкаже щось🤔
-
І як це підставляє Україну? Русня в будь-якому разі буде бомбити українців, поки рашку не знищать.
-
Однозначно самі себе, але ж гарно 🥰
-
Так наша офіційна позиція - "це не ми". І два дрона навряд вплинуть. Зараз що не день то в підмосков'ї знаходять наші дрони, ці два не вплинуть ніяк
-
зараз йдуть активні просування у питаннях далекобійних ракет та нової (старої) авіації + перемови про зернову угоду відкрити
-
www.campcosmos.org
29 Jan 2023, 07:13
110440/238180
9 minutes ago