Український Монреаль
-
Але ж гарно )....
-
Так то ж меми Ще нічого не сталось,а меми розлітаються😅
-
херня якась, Україну чи підставити намагаються, чи це внутрішня толкотня між боярами
-
Я не показувала договір. Треба тільки показати якісь сплачений bill чі листування з наприклад з Gouvernement du Québec. Я показала листа коли отриувала допомогу, їм це вистачило. depotmtl.org/en/emergency-food-baskets/efb-form/
-
В телефоні може бути проблема, потрібно дивитись.
-
Доброго ранку. Хтось буде возити дітей в табір Космос? Чи може вже були там раніше? Шукаю відгуки та інформацію про умови. Треба забирати дитину в 15:30 ? Але якщо працювати з 10 до 18 то який сенс в тому таборі? Не встигну забрати. Або дитина сама буде дома все літо, або кидати роботу. Може хтось підкаже щось🤔
-
І як це підставляє Україну? Русня в будь-якому разі буде бомбити українців, поки рашку не знищать.
-
Однозначно самі себе, але ж гарно 🥰
-
Так наша офіційна позиція - "це не ми". І два дрона навряд вплинуть. Зараз що не день то в підмосков'ї знаходять наші дрони, ці два не вплинуть ніяк
-
зараз йдуть активні просування у питаннях далекобійних ракет та нової (старої) авіації + перемови про зернову угоду відкрити
-
www.campcosmos.org
-
Політичний сенс є
-
Та ядерки ні, а от урядовий квартал в Києві можуть спробувати закидати ракетами та бпла
-
Хто вклеював візу в паспорт через фірму ? Поділіться контактами ☺️
-
А що це за кемп? Можна лінк? Дякую.
-
Ну так і школа ж не до 18 годин була мабуть ) В мене донька туди ходила минулим літом, непоганий кемп, дізнайтесь у них може в них є можливість на довше залишити, хоча сумніваюсь що взагалі десь є кемпи щоб забирати після 18 годин
-
Кремль бити - то був би нонсенс, це просто стара будiвля, не командний центр, не склад зброi. Рашка сама й вдарила щоб мати повод для ядерки Чи хз чого ще
-
Marché Epicure (514) 904-0595 maps.app.goo.gl/zZVyb4JV2V1RCFmN8?g_st=ic Дівчина яка там працює Роздає колорадські стрічки та іншу рашистську символіку ! ПОСТАВте БУДЬ ЛАСКА ОДНУ ЗІРОЧКУ В ГУГЛ
-
Он Гiтлер палив Рейхстаг, потiм лютовав
-
А в чому негатив ?😧
29 Jan 2023, 07:13
110449/236340
23 minutes ago