Український Монреаль
-
Добрий день, хто жив в хілтоні навпроти червоного хреста, то нам казали, що там поряд десь кормлять Можливо хтось знає де саме)
-
Всіх вітаю🔥 підкажіть будь ласка, зіткнулися з проблемою - не можемо додзвонитися, записатися на здачу теорії на права (з першого разу не здали) і так само не можемо зробити реєстрацію на SAAQclic - коли вводимо дані, видає помилку що у мене, що у дружини. Хтось стикався чи підкажуть як вирішити питання із записом на права. Всім дякую за відповідь🇺🇦
-
Де знайдете роботу по спецiальностi, там й нормально. У майбутньому рухатись
-
роботу тут найшли
-
А де ви їздите?
-
Там інша іорма реєстраціі. По суті просто телефон залишите і все. Якщо не знайдете хвилин черещ 40 спробую знайти то посилання конченн
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка. В мене ситуація яка викликає хвилювання. Я купую товар в інтернеті через маркет плейс, за доставку маю оплатити при отрианні, але в мене попросили дані і я їх надала : номер тел, ел.пошту і адресу. Чи можуть в мене виникнути якість проблеми? Бо почала хвилюватись.
-
Дякую
-
Я завжди вдячна і дуже уважно читаю
-
це собачка пудель, але це щось дуже дивно, спочатку казали оплата за доставку при отриманні, а зараз пишуть щоб я купила карту Vanilla Mastercard або Visa і сфотографувала для підтвердження. Я думаю що це мабуть шахрайство.
-
Дуже багато скамерів на маркетплейсі останнім часом саме з доставками. Ви купуєте щось коштовне? Будьте обережні
-
Кєк, дякую))
-
Ви не перша)) якщо Вам трохи легше стане ))
-
Так само й тижневi
-
Дякую
-
Приблизно місяць чекаєте відповідь ( підтверджують чи ні) А потім чекаєш коли вони пришлють його тобі додому(пишуть чекати до 6 тижнів, але мені прийшов через днів 6-7)
-
Торба канєшна😭
-
Це класика, на початку мiсяця того
-
Він наче до кінця місяця працює і на наступний місяць можна після 25 числа купити
-
Народ, підкажіть будь-ласка, як тут працює опус, бо я десь 2 тижні назад купила безлімітний, а тепер картка не працює🤡🤡🤡
29 Jan 2023, 07:13
110548/237547
3 minutes ago