Український Монреаль
-
Навіщо їхати в країну , якщо немає мови Ніколи цього не розумів
-
Доброго дня. Чи є тут хто працює в компанії яка в сфері відновлювальних джерел енергії, наприклад с проектами сонячної енергетики працює?? Напишіть мені будьласка. Потрібна невеличка допомога Дякую
-
що саме?
-
Зараз війна Тоді з вашої логіки потрібно сидіти в Україні під ракетами,бо більшість і німецької та польської не знає
-
Ви часом не Full stack C# developer?
-
Потрібна порада, до яких компаній краще звернутись за роботою. Може якусь зустріч можна буде організувати. Готовий на будьяку позицію щоб показати що можу та вмію
-
Подивись особисті )
-
Ми трохи про інше. Ми про зарядки для авто все ж таки. І у нас більше акцент саме на софт
-
В цій сфері з 2014
-
Ніде не написано,що людина її не вчить Але ідеально вивчити це не так просто та швидко
-
Англійська. Але я не з ІТ. Я керував будівництвом та розробкою проєктів сонячної енергетики
-
Тоді може треба вчити мову ?
-
АНглійська/ФРанцузька є?
-
а ви взагалі хто по позиціі? Щось типу менеджера? чи механік/Електромеханік/?
-
З зарядками теж мав справу. З ІТ в мене слабо є тільки пару сертифікатів по QA після навчання. Були спроби після початку війни спробувати але безуспішно..
-
Всім привіт, потрібно глянути машину у вашому місті, записати відео, роботу двигуна, займе максимум на 20хв вашого часу. Оплачу $30. Доплачу якщо є Товщиномір. Адреса за якою авто: 2160 Boul Dagenais Ouest Laval, QC, H7L 5X9 Пишіть в ПП
-
Не та провiнцiя для того щодо курсiв
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, хтось знає безкоштовні курси англійської мови в Монреалі ? Також цікавлять спікінг клаби теж англійською. Заздалегідь дякую.
-
Дякую 🙏
-
Маю товариша тут, працює у компанії, що будує і встановлює вітрогенератори. Запитаю, чи у нього щось є
29 Jan 2023, 07:13
110616/236626
about an hour ago