Український Монреаль
-
У когось є контакти вчителів англійської мови в Монреалі, ті що носії☺️? Поділіться будь ласка.
-
Мені цікаво чого досі в епікюр працюють колоради? Якщо він проти війни чього вони їх не звільнять. Чього тоді під епікюром збираються з свинячими тряпками, та чому тільки в епікюр дозволили роздавати ці ібані стрічки, дозволили бо не заборонили, знаючи те що зараз коїться?
-
Всім доброго дня. З 01.06.2023 звільняється квартира (3 1/2). Ціна 850$ У зв’язку з переїздом залишаю всі меблі. В квартирі є пральна машинка і сушарка. Район Hochelaga. 10-15хв до зупинки метро Viau і парку «Olympic Stadium». Автобусна зупинка буквально під підʼїздом. Через дорогу магазин «Metro” і “Jean Coutu”. За іншими деталями прошу писати в приватні повідомлення.
-
Так давайте стріляти у Канаді. Приїхали сюди сидить мовчки. Патріоти канадськи бл...
-
шановний нащо ви закликаєте до стрілянини у Канаді? То є незаконно! А сидіти мені чи стояти, мовчати чи писати я вирішу сам «шановний» unknown.
-
Так ви всеодно будете приносити прибуток власникам епікуру
-
До чого тут стріляти, люди виразили свою незгоду у мирний спосіб, тим паче, що гроші, які вони заробляють можуть піти на ракети по Україні
-
Епікур це бізнес. Так сталось що не наш. Можемо посперечатись тут, але мережу не зламати. Звертаю вашу увагу, що цьому бізнесу вже десятки років. Але є вихід для вумних патріотів. Майдан у Канаді. Рефлекс Павлова.
-
Я взагалі в шоці що власники з Одесси , чужі люди допомагають і співчувають. А ці криють 🤢
-
Якщо ви так переживаєте за їх бізнес - то це дурість, ніколи так ніхто бізнеси не ламав, це піар , він навпаки приносить клієнтів. А українці хочуть підняти свої питання і нічого погано в цьому не має, привернути увагу суспільства до цієї проблеми, що сторонники тероризму серед нас і не бояться це демонструвати .
-
Гарний поінт - сидять в українському чаті захисники русні і малоросів і затикають тих, кому болить.
-
Чим більше розголосу, тим більше толку, це точно, і змушує когось замислитись, а це рух. А тім хто затикає рота українцям, чому б не піти і не заткнути росіянам? Користі буде більше, бо щось не зрозуміло ви на чиій стороні.
-
Шановний, Епікур сплачує податки до бюджету Канади. Ваше "болить" та інші сподівання залишайте тут. Давайте адекватно сприймати реальність.
-
Слідуйте вашій пораді і залишайте ваші претензії до українців при собі. Епікур купує російське лайно і таким чином підтримує їхню економіку.
-
Займаєтесь своїми справами.
-
А це як? Також піти побрати колорадів бо свято наближається і там у них классний флеш моб? Що для вас адекватність?
-
Нікого не закликаю порушувати закони, або когось бити 🤣 , виражати свою думку і привертати увагу до питання - це про інше.
-
Давайте трошки по іншому, всі гроші що заробив єпікюр, то шо та гнила Лена та інші монреальскі колоради оподатковуються в Канаді, і на ці гроші Канада допомагає Україні та українцям у Канаді. Якось так)
-
Не можу:(
-
@Irina_ravi @miss_Nikka стрибайте в чат подискутуємо.
29 Jan 2023, 07:13
111356/237810
about 3 hours ago