Український Монреаль
-
Тут у групі є вся інформація, якщо, можете пошукати:) червоний хрест інколи селить на 2 тижні в готель, а інколи - ні, людей, які до них звертатися по приїзду до Монреалю. Банківську карту можете відкрити в CIBC банку, він норм. Квартиру і роботу знайти далі непросто, але можна.
-
Скачав в PDF форматі та прочитав на kindle
-
Да чоловік іноземець
-
Доречі, стосовно екзамену, дуже багато ситуаційних питань, там де треба зрозуміти хто порушує правила, тому приділіть час саме цим тестам, та для себе розробіть стратегію як ви будете вирішувати ці задачі. Я методом підбіру це робив, 100% правильних відповідей. Ще багато питайнь було “Де ви бачити ризик” А ще треба зрозуміти принципи на яких вони будують правила, та стане просто)
-
Дякую за інформацію
-
@svaleracan
-
Чоловік ще раз подав заяву на візу тепер чекає.
-
Мы подавали разом заяву на візу мені як українки зробили , а його сказали зачекати ?
-
а точно, не та група,зара
-
знач виза в процессе, не нужно было подаваться еще раз, нужно позвонить в IRCC и спросить почему виза не попала в пулл CUAET (они как раз закончили страйк) если не поможет то обращайтесь к члену парламента по вашему округу (раз вы уже в Канаде то можете)
-
Мені у ресторан потрібні dishwasherи, 19$ + чай (приблизно 1-2$). Фултайм/парт-тайм. Олд монреаль, 5 хвилин від place d’Armes. Потрібно володіти англійською/французькою на достатньом рівні задля комунікаціі із колегами. Пишіть у лс кому цікаво.
-
Ми тимчасово проживаємо у Франції з чоловіком проблема з французькою мовою. Чоловік і я гарно знаємо англійську мову. Я вагітна жінка , якщо сама полечу до Канади мені буде важко, мені дуже треба щоб зі мною був чоловік який мені буде допомагати. Коли дитина народиться в Канаді мені дуже буде потрібна допомога чоловіка. Як ви можете допомогти модему чоловікові щоб отримав швидко візу до Канади і полетів зі мною?