Український Монреаль
-
я так робив, віза в паспорті
-
А я півдня.) і всі подавався за схемою вище - теж півдня) За 2 тижні в мене вже був новий паспорт на руках. Що Бо ви подавали заново на візу і проходили увесь шлях з нуля. А треба робити реквест візи. Бо вона в вас вже була. І це набагато швидше в простіше.
-
довго, бо зробив помилку в формі, після того як виправив помилку - 2 тижні
-
Менше години пояснення і 3 години питань🙃😁
-
Буде по ТБ
-
Тоді так. Може у когось буде вільна хвилинка і він згадає… 1) шось казали про сертифікати францизасьону? Не катять замість іспиту? 2) шо казали про досвід роботи? Можна по одному Ноку працювати на різних роботодавців? Чи тільки стаж зараховується у одного?
-
Доброго вечора, 1)сертифікат францізасьону не відміняє іспит. (раніше було, якщо є сертифікат нево7, то екзамен можна не здавати, але зараз здавати екзамен потрібно будь якому разі, 2) не знаю відповіді.
-
А нема запису? Це живе спілкування було?
-
Дякую. Про перше так і знала (бо так написано на оф сайті)) але мене ввели в оману теж «імміграційні адвокати» які вперто казали що можна.🤬 І служби допомоги імігрантам теж багатьом нашим сказали що їм буде достатньо сертифікату.🤬 Хоча на оф сайті чорним по білому - НІ! (Мене за це майже не побили)) Про друге цікаво. Я писала це питання адмінам у підготовці до зустрічі. Але не змогла прийти( Може задавав хто..
-
Вітаю, отримала листа - в ньому підтвердження про право на навчання на курсах франсезасьон - але де і коли нічого не має - що мені далі робити - чекати листа з деталями або може звернутися треба кудись 🙏 дуже дякую за відповіді