Український Монреаль
-
Добрий день,підкажіть хто з Канади до України відправляв посилку,цікавить через яку службу ,скільки по часу йде доставка і вартість,дякую
-
Точно можу сказати лише те, що ноки зараз рахуються до 5, і нам підходять 0 (не пам'ятаю, чи є), 1, 2, 3. А питання щодо одного або різних не було, то не знаю. Але мені здається, що не повинно бути вимоги лише один НОК. Це нелогічно, бо я можу підвищувати свою кваліфікацію вже працюючи тут
-
Але ж є варіанти продовжити перміт, взяти стаді перміт тощо. У будь-якому випадку я волію вирішувати питання, коли вони постають. Принаймні я побачила, що варіанти є. А далі - якщо мені судилося, то моє від мене нікуди не втече 😊
-
У мене навпаки з'явилося більше впевнености. Принаймні я побачила, з чим у мене можуть бути проблеми, а значить буду шукати інші шляхи. Тим більше що програм є аж близько 90, наскільки я зрозуміла.
-
Стаді перміт? І що з нього? Працювати повний день не маєте права, плюс більшість навчання платне...
-
Ще ні, але вчора почула, які там труднощі. Процедура нагадує європейську - через ринок праці. Знаєте, мені зараз це неактуально, бо я щойно приїхала. Я знаю, що в чоловіка буде досвід, а у мене швидше піде мова. То мені треба знайти тут компроміс. Крім того ми ще не знаємо, що зміниться в програмі КУАЕТ. Мені треба виграти додатковий рік, щоб встигнути. Але спершу мова. То поки немає мови - то все мрії, а не цілі 😊
-
Знаю, але далі буде видно. Знаєте, коли я була в Маріуполі під авіаударами, лежала в кухні на підлозі, прислухалася до вибухів і молилася, я навіть уявити не могла, що за рік я буду в Канаді. То в житті можливо все. Залежить, чого людина шукає - труднощів чи рішення ситуації 😊
-
Пмж дають у країні, нащо вам прихисток? Чи чоловік не хоче забирати?
-
Я перепрошую за риторичне питання. Якщо є чоловік іноземець у українки . Хіба він не може прихистити жінку у себе в країні? Ну якщо це не північна Корея звісно.
-
Сьогодні якесь свято чи що?