Український Монреаль
-
Ще ні, але вчора почула, які там труднощі. Процедура нагадує європейську - через ринок праці. Знаєте, мені зараз це неактуально, бо я щойно приїхала. Я знаю, що в чоловіка буде досвід, а у мене швидше піде мова. То мені треба знайти тут компроміс. Крім того ми ще не знаємо, що зміниться в програмі КУАЕТ. Мені треба виграти додатковий рік, щоб встигнути. Але спершу мова. То поки немає мови - то все мрії, а не цілі 😊
-
Знаю, але далі буде видно. Знаєте, коли я була в Маріуполі під авіаударами, лежала в кухні на підлозі, прислухалася до вибухів і молилася, я навіть уявити не могла, що за рік я буду в Канаді. То в житті можливо все. Залежить, чого людина шукає - труднощів чи рішення ситуації 😊
-
Пмж дають у країні, нащо вам прихисток? Чи чоловік не хоче забирати?
-
Я перепрошую за риторичне питання. Якщо є чоловік іноземець у українки . Хіба він не може прихистити жінку у себе в країні? Ну якщо це не північна Корея звісно.
-
Сьогодні якесь свято чи що?
-
Не зовсім. Я про інше. Що то за чоловік, що не може безпеку надати жінці. Що вона його пре на собі і інші краї
-
Не зрозумів, ваш чоловік вам пмж відкриває у своїй країні як дружині, який ще прихисток?
-
Я це називаю особиста карма 😊 Тут багато різних теорій, то не будемо вдаватися - хто в що вірить
-
Я з Донецька, в нас з 16 ріку було весело, війна блядська хай їй грець
-
Саме так