Український Монреаль
-
Ніхто не каже що все ок, і там дійсно багато загиблих, але ж не чверть міста. Є статистика не тільки Українська(бо з зрозумілих причин її цензурують). Свинособачу я навіть за статистику не вважаю. Але є багато міжнародних організацій(не ООН якщо що). Бачив цифри в 70-80 від них. Але не більше. Коли був в Естонії бачив людей хто через оркланд тікав і їхав аж до Естонії. Але цифру в 150к чую вперше.
-
Міжнародні я вам нагадаю обіцяли маріупольському гарнізону вийти через 3 місяці, вже рік хлопці у полоні. Ваші міжнародні бабусю чоловіка в 91 рік насильно без документів вивезли , та через пів року бабуся повернулася до того фундаменту , що залишився. Менше вірите міжнароднім. А ще міжнародні у перших числах березня продавали виїзд із Маріуполя , збирали гроші з людей і виїхали. Біскінечно можно продовжувати , але правди ніхто не взає точної. Є цифра 150. Офіційно її ніхто не визнає, я впевнена.
-
Всім привіт! Потрібна робота Монреаль хлопець 28 років.
-
А звідки ця цифра є у вас? Джерело. Я ре кажу про ООН чи МКЧХ. Я казав про аналітичні агенції і розслідувачів. Та й за платний виїзд знаю що кацапня вимагала. І знаю тих хто виїздив з міста. Одногрупник звідти. Як ви знаєте в Запоріжжя з Маріком дуже тісні звʼязки завжди були.
-
Місто пів мільйонник, зараз 80 тисяч, якби тільки з Маріуполя в Рашу приїхало пів мільйону вони б там з бубнами танцювали від такої кількості, а у них в тоталі офіційні цифри не такі високі, нікого не випускали в бік України , це все печально , просто як порахувати це все, щей при досі окупованому місту, тому і не озвучують.. нашим би це було вигідно навпаки.. а от з тої сторони будуть замовчувати
-
Телець, Близнюки, Діва, Скорпіон, Козеріг, Риби
-
Не бачу сенсу цей момент зараз у групі Монреаля розглядати, бо у вас застаріла інфа. Давайте жити зараз . У монреалі і будувати тут своє майбутнє.
-
Я так розумію ніхто не цікавився , почитайте інтерв‘ю з подоляком, він ще в тому році казав 120. Але у вас які новини березня 2022 року. Та і ви не знаєте , що досі тіла майже у кожному підвалі.
-
Так
-
Усім привіт! Хто недавно прилітав у Монреаль по quaet, житло реально отримати на два тижні, чи тут такого немає?
-
Та чого ж q . Не Qanada ж😂не перший раз бачу цю помилку)
-
То як кітпес - 2 слова злити)
-
CUNIET?
-
Привіт друзі дівчина шукає роботу в салоні краси Вміє : -укладка волосся - макіяж - нарощення Вій - укладка корекція і оформлення брів - манікюр - педикюр Ваші пропозиції і умови роботи Пишіть у лс В пріріорітеті фур тайм повний робочий день Дякую
-
Доброго дня. Підскажіть,буль ласка, як можна тут одружитись, розписатись. Де, та що потрібно для цього. Дякую