Український Монреаль
-
всім привіт, підкажіть будь ласка, отримали виплати по CUAET тільки батьки, на дитину (якою 1,2 роки) вже більше місяця немає.Може у кого була така проблема,то як ви її вирішили або підкажіть будь ласка як бути в даному випадку. Дякую всім за відповідь🔥
-
Порадьте будь ласка додаток який так буде мій французький слухати і все відхиляти 🙂
-
Всім привіт! Хотів спитати чи серед нашої української громади немає хорошо тур агента який працює в Канаді або можете маєте свого є декілька питань хотіл би дізнатись певну інформацію дякую
-
Дівчата! Хто працює перукарем у Лонгей відізвіться.
-
Планирую в ближайшее время провести бесплатные онлайн-занятия по программированию для детей от 5 лет😊 Количество мест ограничено! Кому интересно позаниматься, пишите) Также можно после записи и прохождения получить курс по использованию нейросети ChatGPT. Ребёнок научится правильно писать запросы и познакомится с работой самых полезных для школьника приложений на основе нейросетей🙂
-
Де можна детальніше дізнатися?
-
це я :)
-
Героям слава Awesome interview Gabbin' with Gary! Interview w Claudia Strahlhofer Buddies for Ukraine Families PT2 youtu.be/qLIlfaMCRt0 #ukraine #ukrainesupport #ukrainewar #orcssuck
-
Вітаю, підкажіть будь ласка - отримала такий лист з банку - не розумію, нащо їм ця інформація? При відкритті рахунку надавала їм ворк перміт, сін та всі документи, приїхала місяц тому - чого вони причепилися? Карта зараз від них тільки дебітова ( кредитну не прислали - вже місяц чекаю ) тепер от думаю, може закрити взагалі там рахунок? Хто зтикався з таким? Бо дуже не люблю таку бюрократію та безкінечне листування з банком, в якому навіть кредитку не вислали
-
Партнерська кредитна установа. Ви побачите на картці. Там будуть координати та назва . І банк не керує кредиткою. Тобто Ви керуєте і ця установа
-
А хто її видає?
-
Кредитку видає не банк
-
Сьогодні була… от тепер питаю тут) хто з таким стикався…
-
Підʼїдьте в банк та запитайте.
-
Та це не має значення ) мене білше цікавить цей лист) та нащо їм ця інформація і хто ще таке робив? Чому така проблема… необхідна інформація в них є…
-
Я була сьогодні там)) сказали заповнити) щоб не було проблем в майбутньому по транзакціях ))) більше нічого внятного не сказали нажаль … тому і питаю …едине, що зрозуміло, типу якщо не надати їм документи, вони можуть заблочити карту кредитну та таку, і якщо б у мене був там кредит - то моя проблема, що не можу його погасити вчасно🫠