Український Монреаль
-
А хто її видає?
-
Кредитку видає не банк
-
Сьогодні була… от тепер питаю тут) хто з таким стикався…
-
Підʼїдьте в банк та запитайте.
-
Та це не має значення ) мене білше цікавить цей лист) та нащо їм ця інформація і хто ще таке робив? Чому така проблема… необхідна інформація в них є…
-
Я була сьогодні там)) сказали заповнити) щоб не було проблем в майбутньому по транзакціях ))) більше нічого внятного не сказали нажаль … тому і питаю …едине, що зрозуміло, типу якщо не надати їм документи, вони можуть заблочити карту кредитну та таку, і якщо б у мене був там кредит - то моя проблема, що не можу його погасити вчасно🫠
-
А тут треба розділити проблематику хоча б на дві частини: 1) у тому, що не приходять у будні на 12 - причина очевидна, бо більшість звичайних людей в цей час логічно, що працюють або навчаються (але тут залишається відкритим питання, чому представники окремих українських організацій, для яких праця в таких ГО є основною роботою, до сих пір так й не змогли врегулювати цю проблему аби забезпечити +/- щоденне представництво українців на пікетах, завдяки хоч би банальній ротації серед працівників свого стафу. Чому це не робиться, проте паралельно організовуються "дуже важливі" за значимістю події на кшталт "майстер -класу з малювання або "танців для новоприбулих" - загадка. 2) банальна відсутність проінформованості людей щодо проведення подібних заходів, яка викликана в першу чергу тим, що анонси багатьох мітингів не викладаються та ба навіть більше - видаляються в найбільших українських монреальських спільнотах. А ГОЛОВНЕ й НАЙЦІКАВІШЕ те ( той, хто в темі, той знає) , що це не просто так, а через якісь особисто мені незрозумілі срачі між адмінами груп (п.с. рєбята, не знаю що ви там між собою не можете поділити, але зі сторони це виглядає максимально неконструктивно, бо одна річ ще там не викладати анонси один одного на певні культурній заходи, які в більшості мають лише розважальну мету й не мають ключової суспільної цінності для нашої української ком'юніті загалом, зовсім інша - принципове замовчування мітингів/протестних акцій, які організовують т.зв. "конкурентні групи". По факту що ми маємо?? А ось такий свіжий показовий приклад: на суботньому пікеті під "епікюром" (який так часто тут поносять в групі як мінімум останній рік) , не було рєбят, які дуже зухвалі й категоричні в своїх коментах й рік стійко тримали" фронти" своєї "принципової позиції", але на мітингу не було ЖОДНОГО з них. Й тут вже не скажу в чому була причина: чи знову "бо ненависні конкуренти організували пікет, тому не піду, хоч й сам проти позиції епікюру" чи мб просто вся "принциповість"й "зухвалість" закінчується лиш відстоюванням своєї позиції в цьому чаті, а як доходить до реальних дій - зась. Ось такі справи в нашому царстві, хлопці й дівчата... Тому проблематика причин фігового мобілізаційного потенціалу українців під час протестів то, як кажуть, "річ сама в собі" - ще та тема... не з подвійним, а, певно, з потрійним дном.
-
Це якійсь жах . Аж мурахи по тілу . Яка жорстокість . Такий срач , що в Епікюрі колорадські стрічки роздають , і лайном поливати своїх українців , за то що їх катували , а комусь пощастило вижити і достатися Канади . Вибачте , що не зуміла промовчати . Не можливо без сліз читати .
-
У тебе дуже хибне бачення. Поясню чому
-
всім привіт, підкажіть будь ласка, отримали виплати по CUAET тільки батьки, на дитину (якою 1,2 роки) вже більше місяця немає.Може у кого була така проблема,то як ви її вирішили або підкажіть будь ласка як бути в даному випадку. Дякую всім за відповідь🔥
-
♈️ Овен 9 травня. ✨ Знову він/вона нахабніє, постав їх на місце. ♉️ Телець 9 травня. ✨ Сьогодні доведеться знову трохи постраждати. ♊️ Близнюки 9 травня. ✨ Ммм, любовні зміни? Віриш? ♋️ Рак 9 травня. ✨ Ти — це кількість відкривання холодильника за день. ♌️ Лев 9 травня. ✨ Хочеться стати чиєюсь музою і отримувати дивіденди. ♍️ Діва 9 травня. ✨ Ти з кожним днем стаєш сильніше, але що робити вже з цією силою? ♎️ Терези 9 травня. ✨ Ти генератор випадкових пригод. ♏️ Скорпіон 9 травня. ✨ Допоможіть мені впоратися з сумом. ♐️ Стрілець 9 травня. ✨ Намічається дещо божевільне. ♑️ Козеріг 9 травня. ✨ Сили закінчуються, ми розуміємо. Але потерпи, будь ласка. ♒️ Водолій 9 травня. ✨ Можна дивитися вічно на вогонь, воду і як ти робиш вигляд, що тобі все одно. ♓️ Риби 9 травня. ✨ Стосунки потрібні для того, щоб зрозуміти як без них прекрасно. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 09.05: ♈ Овен - не бійтеся ризикувати, але не забувайте про страхові поліси ♉ Телець - ви знаєте, як зробити перший крок, але часто забуваєте про другий ♊ Близнюки - знати декілька мов - супер, але знати, коли потрібно промовчати - це скарб ♋ Рак - не панікуйте, поки не повідомили, що можна панікувати ♌ Лев - коли ви говорите, всі мовчать, коли ви мовчите, всі думають, чому ви мовчите ♍ Діва - треба робити все вчасно, щоб потім не скаржитися, що у вас не вистачає часу ♎ Терези - зорі прозорі вгорі вам спиться, чи не спиться? ♏ Скорпіон - не забувайте, що усі мільйонери були колись безробітними ♐ Стрілець - ви - це те, як ви підписуєте людей у телефонній книзі ♑ Козеріжка - ви можливо і не найкращий знайомий, але точно найцікавіший ♒ Водолій - ви можете стати кращим, але зараз вам зручно бути гіршим ♓ Риби - вам дуже важко тримати язик за зубами, особливо коли є що сказати п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Але не по блату
-
Наші оголошення видаляють? І ми не маємо права видаляти їхні? Цікава логіка
-
так ти теж видаляєш важливі заходи кому ти цим робиш краще чи гірше? одне діло видаляти оголошення про зібратись десь на побухать , інше - видаляти зі своїх чатів фото з протесту, на який ти сам не прийшов