Український Монреаль
-
всім привіт, підкажіть будь ласка, отримали виплати по CUAET тільки батьки, на дитину (якою 1,2 роки) вже більше місяця немає.Може у кого була така проблема,то як ви її вирішили або підкажіть будь ласка як бути в даному випадку. Дякую всім за відповідь🔥
-
♈️ Овен 9 травня. ✨ Знову він/вона нахабніє, постав їх на місце. ♉️ Телець 9 травня. ✨ Сьогодні доведеться знову трохи постраждати. ♊️ Близнюки 9 травня. ✨ Ммм, любовні зміни? Віриш? ♋️ Рак 9 травня. ✨ Ти — це кількість відкривання холодильника за день. ♌️ Лев 9 травня. ✨ Хочеться стати чиєюсь музою і отримувати дивіденди. ♍️ Діва 9 травня. ✨ Ти з кожним днем стаєш сильніше, але що робити вже з цією силою? ♎️ Терези 9 травня. ✨ Ти генератор випадкових пригод. ♏️ Скорпіон 9 травня. ✨ Допоможіть мені впоратися з сумом. ♐️ Стрілець 9 травня. ✨ Намічається дещо божевільне. ♑️ Козеріг 9 травня. ✨ Сили закінчуються, ми розуміємо. Але потерпи, будь ласка. ♒️ Водолій 9 травня. ✨ Можна дивитися вічно на вогонь, воду і як ти робиш вигляд, що тобі все одно. ♓️ Риби 9 травня. ✨ Стосунки потрібні для того, щоб зрозуміти як без них прекрасно. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 09.05: ♈ Овен - не бійтеся ризикувати, але не забувайте про страхові поліси ♉ Телець - ви знаєте, як зробити перший крок, але часто забуваєте про другий ♊ Близнюки - знати декілька мов - супер, але знати, коли потрібно промовчати - це скарб ♋ Рак - не панікуйте, поки не повідомили, що можна панікувати ♌ Лев - коли ви говорите, всі мовчать, коли ви мовчите, всі думають, чому ви мовчите ♍ Діва - треба робити все вчасно, щоб потім не скаржитися, що у вас не вистачає часу ♎ Терези - зорі прозорі вгорі вам спиться, чи не спиться? ♏ Скорпіон - не забувайте, що усі мільйонери були колись безробітними ♐ Стрілець - ви - це те, як ви підписуєте людей у телефонній книзі ♑ Козеріжка - ви можливо і не найкращий знайомий, але точно найцікавіший ♒ Водолій - ви можете стати кращим, але зараз вам зручно бути гіршим ♓ Риби - вам дуже важко тримати язик за зубами, особливо коли є що сказати п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Але не по блату
-
Наші оголошення видаляють? І ми не маємо права видаляти їхні? Цікава логіка
-
так ти теж видаляєш важливі заходи кому ти цим робиш краще чи гірше? одне діло видаляти оголошення про зібратись десь на побухать , інше - видаляти зі своїх чатів фото з протесту, на який ти сам не прийшов
-
Я бойкотую їх принципово. Епікюр завжди ставився як гроші не пахнуть
-
@GlaznoeDno @voyageur_errant хватить прутенями мірятись, ору блін
-
богдан не може приходить на таке, бо вiн тут давно живе та не хочу сваритися з мiсцевими
-
Всі тут рік ходили в епікюр. Тепер змінили думку. Я його бойкотую вже давно.
-
Ну ось.
-
в суботу був важливий захід, прийшов? :)
-
В неділю був важливий захід. Прийшли?
-
просто твоя боротьба
-
поплава, ясно)) перечитай моє повідомлення ще раз
-
Я дзвонила і уточняла, бо про заявку дитини просто забули. Після того гроші прийшли за 3 дні