Український Монреаль
-
Добрий ранок всім,таке питання,хто знає якщо,правам немає 2х років,хочу обміняти і вже чекаю на тест…і на момент здачі вже буде 2 роки і тимчасові українські закінчаться,то питання…я отримаю права зі стажем як 1 рік не повні и потім здавати черкз рік чи як 2 відразу?
-
Ви вміє користуватись Google? Взнати ціну наприклад…….
-
Public mobile, Chatr, Lucky Mobile
-
Всім привіт. Яку сім карту крім FIZZ можна купити і самому активувати онлайн?
-
Дякую
-
KZJAB реферальний код дає вам 25 дол знижки, якщо ще нема
-
Доброго дня, підскажіть будь-ласка чи надають в Монреалі житло хочаб на перші два тижні, щоб знайти постійне житло? Дякую!
-
А до кого і де можна звернутись?
-
Надають
-
Доброго дня. Хто знає таке питання. Якщо код 3126 то це NOC 3 ?
-
В аеропорту, організація Csai, години праці з 13 до 23 наче
-
Доброго дня. Порекомендуйте мувінг компанію, або людину яка займається?
-
В банк або через банківську аплікуху
-
Дякую
-
Доброго дня, прийшов чек на фінансову допомогу, пiдскажiть будь ласка що робити далi?
-
Всім привіт. Маю один вільний квиток на концерт на 19:00. Якщо хтось хоче доєднатися - пишіть в приват.
-
Чуєте)) якщо бачите десь гамняні триколірні тряпки - не соромтесь дзвонити в поліцію і жалітись, що це тригерить, це прояв фашизму та агресії і тд Головне без агресії, поскаржитись і нехай розбираються Кілька днів тому так було з отим шабашем в парку - ми подзвонили, приїхала поліція, тряпки згорнули
-
Ну хз. Рос прапор поки шо офіційний прапор рф. Рф визнана всіма краінами. Не бачу сенсу поліціі. Типу де порушення?
-
Саме так) і окрім триколору там ще були колорадські стрічки і тряпки сересеру
-
Я думаю є сенс якщо тряпки днр/лнр, СРСР, колорадські стрічки, зет всякі і тд) за прапор рф мені здається не варто, бо ще до вас поліція причепиться
29 Jan 2023, 07:13
111873/236343
25 minutes ago