Український Монреаль
-
Старожили, мене атакують такими листами. Вже напевно 4 таке отримую .. нащо вони це роблять? 🫣🤦♀️ вони будуть витрачати бюджетні кошти до сказу? 😅 поки я їм не відповім? Чи забудуть колись мене?
-
Добрий вечір який інтернет провайдер Wi-Fi порадите ?
-
Добрий Fizz
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка. Яке доручення потрібно для отримання диплому ВУЗУ в Україні? Через консульство чи достатньо нотаріуса Канадського?
-
Для України потрібне тільки консульське доручення на Українській мові
-
Всiм привіт, зіткнулась з такою проблемою, ми вже в Канаді, дитині зробили закордонний паспорт, летіли в Канаду по foil-less visa, тепер хочу вклеїти візу в паспорт, але так як дитині 11 років він не студент, не працівник ( ворк перміту не має) як на нього заповнювати анкету? Хто може поділитися досвідом? Дякую)
-
Це те що в Отаві знаходиться?
-
Всім привіт 👋👋 Пропоную пропоную свої послуги як репетитора англійської мови! За деталями пишіть в особисті повідомлення, запитуйте що цікавить - всім відповім + є акаунт в інстаграм з навчальними відео 👇 долучайтесь www.instagram.com/vovaenglish/
-
То було питання жартома)
-
на одні 3к купили меблі в квартиру, на інші 3к - 2 місяці оплачували оренду квартири
-
Вітаю. Доброго дня. Я хочу задати таке питання , якщо ви знаєте будь ласка напишіть мені. Якщо я поїду у Канаду буду там разом з чоловіком. Якщо моя дитина народиться у Канаді нам дадуть швидко ПМЖ ? Чи треба буде зачекати? Щоб не чекати ПМЖ два роки . В якому разі сім я де е дитина , може отримати швидко ПМЖ в Канаді дозвіл , щоб вільно виїжджати у будь, яку Країну навіть щоб з чоловіком іноземцем без проблем повернутись до України?