Український Монреаль
-
Всiм привіт, зіткнулась з такою проблемою, ми вже в Канаді, дитині зробили закордонний паспорт, летіли в Канаду по foil-less visa, тепер хочу вклеїти візу в паспорт, але так як дитині 11 років він не студент, не працівник ( ворк перміту не має) як на нього заповнювати анкету? Хто може поділитися досвідом? Дякую)
-
Це те що в Отаві знаходиться?
-
Всім привіт 👋👋 Пропоную пропоную свої послуги як репетитора англійської мови! За деталями пишіть в особисті повідомлення, запитуйте що цікавить - всім відповім + є акаунт в інстаграм з навчальними відео 👇 долучайтесь www.instagram.com/vovaenglish/
-
То було питання жартома)
-
на одні 3к купили меблі в квартиру, на інші 3к - 2 місяці оплачували оренду квартири
-
Вітаю. Доброго дня. Я хочу задати таке питання , якщо ви знаєте будь ласка напишіть мені. Якщо я поїду у Канаду буду там разом з чоловіком. Якщо моя дитина народиться у Канаді нам дадуть швидко ПМЖ ? Чи треба буде зачекати? Щоб не чекати ПМЖ два роки . В якому разі сім я де е дитина , може отримати швидко ПМЖ в Канаді дозвіл , щоб вільно виїжджати у будь, яку Країну навіть щоб з чоловіком іноземцем без проблем повернутись до України?
-
Ніхто просто так за дитину пмж (PR) не дає, на загальних рисах треба виконати багато умов щоб пройти по одній з іміграційних програм, залежить від яка вам більше підійде. Єдиний плюс що дитина може отримати громадянство Канади, яка народиться там, але це нічого не дає батькам для отримання PR. Виїзджати і заїжджати можна і без PR, достатньо мультивіз
-
Дякую що надали таку інформацію. Я хочу знати всі тонкощі про Канаду щоб було правильно з моєї сторони. Щоб все було добре👍
-
Хтось закривав кредитку TD, як багато часу це зайняло?)
-
♈️ Овен 10 травня. ✨ День буде шикарний, майже як твій дн. ♉️ Телець 10 травня. ✨ Коли ти почнеш робити перші кроки? ♊️ Близнюки 10 травня. ✨ Не потрібні мені подарунки, мені потрібні гроші. ♋️ Рак 10 травня. ✨ Від тебе дещо приховують... інтрига. ♌️ Лев 10 травня. ✨ Від депресняку може врятувати лише Діва. ♍️ Діва 10 травня. ✨ Тебе хочуть злити, а ти не розумієш. ♎️ Терези 10 травня. ✨ Хочу випускний, а не ось це все. ♏️ Скорпіон 10 травня. ✨ ТИ ЧОГО ТАКИЙ НЕРВОВИЙ? ♐️ Стрілець 10 травня. ✨ Тобі ніколи не буде нудно, тому що завжди можна помити кухню або вирішити дедлайни за 2016 рік. ♑️ Козеріг 10 травня. ✨ Ти любиш драму, а драма любить тебе. ♒️ Водолій 10 травня. ✨ Настрій повернутися в часи, коли ти скасовував зустрічі за півгодини через свій настрій. ♓️ Риби 10 травня. ✨ Чому чим ближче літо, тим більше хочеться їсти? 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
У Миколаєві прокурор під час розслідування справи, підмінив конфісковані долари на сувенірні гроші
-
Гороскоп циганки на 10.05: ♈ Овен - плани на день: працювати, працювати, працювати, пісяти і спати ♉ Телець - плани на день: не починати нове життя, розібратися зі старим ♊ Близнюки - плани на день: не шукати собі пригоди, вони самі вас знайдуть ♋ Рак - плани на день: нічого не планувати, все одно це не працює з вами ♌ Лев - плани на день: пити каву для задоволення, а не заради продуктивності ♍ Діва - плани на день: говорити всім, що багато роботи та нічого не встигати робити через це ♎ Терези - плани на день: бути в декількох місцях одночасно: онлайн, на роботі та в своїх думках ♏ Скорпіон - плани на день: знайти мотивацію хоча б на першу половину дня, щоб прокинутися ♐ Стрілець - плани на день: навчитися готувати за рецептами з тіктока (суп з раків не треба робити) ♑ Козеріжка - плани на день: подивитися євробачення ще раз, попліткувати і чекати на четвер ♒ Водолій - плани на день: драматизувати, нічого з цим не робити, почати знову ♓ Риби - плани на день: перестати бути головним героєм в любовних трикутниках, але якщо в любовних квадратах, то ок п.с. русский военный корабль, иди нахуй