Український Монреаль
-
Sharif Exchange (514) 223-6408 maps.app.goo.gl/e8vHZ2y6hBagh8Wf7 рекомендую
-
Привіт всім! Підкажіть, будь ласка, чи є тут доставка води, щоб дома кулер поставити? Щоб, наприклад, кожного тижня під дверима залишали? Є тут таке?
-
Аналагав нєту …
-
хай залишить заявку по новій формі. А то не дочекаєтсья
-
3-4 тижні
-
Мій чоловік відкрив досьє і чикав 4 місяці коли йому призначать екзамен, так що терпіння Вам😉😉😉, все буде добре🙂🙂🙂
-
Доброго дня! Можливо хтось знає , як записатися онлайн в цю клініку ?
-
Google maps: bottled water delivery montreal
-
Сирпчики місцеві непогано працюють(на мені).
-
Народ, якщо хтось шукає апоінтменти в saaq, то спробуйте загнати в пошук Salaberry-de-Valleyfield, там майже завжди є відносно швидко. Я зараз записалась на цю суботу, тоді як в найближчих до мене нема місця до липня(перевипуск ліцензії). Єдиний мінус — це 40 хв машиною від Монреалю, але я там вже здавала на права і там дуже приязні люди, напевно як раз тому що народу небагато)
-
Добридень ! Хтось їздив на ніагарський водоспад з Монреаля туром? Поділіться контактами будь ласка
-
Хей, порадьте будь ласка, щось від застуди, щось для носа та горла .. дякую
-
Читайте правила чату і виправляйте повідомлення.
-
Вже дочикались, дякую
-
Від болю в горлі найкращий результат дає гвоздика, спеція яка є у продажі в звичайному супері, дві квіточки в рот і не ковтати, держить в роті як можна довше, біль дуже швидко зникає
-
Вітання. Чи хтось щось чув про вчорашнье победобесіє в магазині "епікюр"?
-
Ще пункт відклали на потім
-
в аптеці без рецепта купа спреїв від нежитю, льодяники, сиропи
-
Доброго дня , ми молода родина з України (м. Київ), 2 дорослих ( 2 дітей, дівчата 4 і 9 років) без шкідливих звичок. Шукаємо квартиру 3 1/2, локація Notre dame de Grace та Cote Saint Luc . Порядність гарантуємо. Тел: 514- 243-9325
-
Доброго дня, Хтось може підсказати, що означає ця помилка при оформленні на федеральна допомогу 3000(все дані вірні) Це дані на дитину, і не пропускає.
29 Jan 2023, 07:13
112120/236418
about an hour ago