Український Монреаль
-
Дякую. А ви на повний день?
-
У вас особисті заблоковані, напишіть мені пліз , хочу вас розпитати і чим зможу допоможу
-
А не підкажете, це має бути нотаріально завірена копія чи також треба переклад нотаріально завіряти в прсольстві на англ і франц?
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, всі вже отримали листи-відповіді від revenue Quebec? Особливо цікавлять ті, у кого є податки до сплати, а не повернення) Бо нам наш бухгалтер сказала чекати від них відповіді, а потім сплачувати, але вже десь місяць пройшов з відправки їм декларації.
-
Добрий вечір. Тут двум жінкам потрібна робота в нічний час, може треба на заводи ,супермаркети ,фабрики.
-
Чекаємо може так довго того що бастували налоговики...
-
Ні я ні жінка жадних листів не отримали. Теж десь місяць тому відіслали декларації.
-
Так ви на руки ж вже чисті отримуєте, тобто вже сплатили. Чи вам бух написав що треба доплатити?
-
Та податки ж)
-
Кого сплатили?
-
Дякую. Якщо не секрет, ви також чекаєте і не сплачували поки, чи сплатили, але чекаєте лист?
-
Дуже дякую, заспокоїли трохи)
-
Ми чекаємо. Дав моїх знайомих теж ще чекають. Взагалі то ніхто зі знайомих а ні от федералів, а ні от провінції не отримали ще листів.
-
Чоловік працював як самозайнятий, там сплачувати дофіга і трошки😀
-
Прийшли листи через місяць після подачі.
-
Кому потрібно 2208 Cardinal
-
Так, повний день
-
Як бухгалтер вам це робив? Бо нормальні програми відразу створюють remittance slip з усіма реквізитами до сплати, що дає можливість заплатити. Чи може бухгалтер хоче подивитися як пройде декларація, але тоді вам з 1го травня вже пішов "счьотчик"
-
Привіт є люди які слухають епл музику?(мене цікавить чи є в когось епл сімʼя)проблема в тому що я користувалась епл мюзік в Україні і потім тут прийшлось поміняти регіон в епл сторі на Канаду бо багато програм недоступні по регіону України і епл мюзік предлагає тарифи Канади звісно вони в пару раз дорожче і я думала може в когось є місце в еплі сімʼї..
-
добрий вечір,хтось має контакти українського ортодонта в Монреалі або околицях?
29 Jan 2023, 07:13
112171/236093
about 2 hours ago