Український Монреаль
-
Чи хтось тут знає як перейти з Work Permit на Student Permit?
-
Вам вже відписали?
-
І 6 курсів фрацізасьйону щоб підтвердити ваші знання мови
-
Можна мати два перміти на руках, не треба переходити. Для навчання більше, ніж 6 місяців Вам треба отримати CAQ (Certificat d'Acceptation du Québec). Для цього Вам потрібен лист з місця навчання з інформацією про програму та вартість обраної програми/курсу.
-
Нічний чат: як ви?
-
1. Тільки DEP чи AEP (може ASP). Тобто Професійні не Колегіальні. Там не зовсім безкоштовно але дешево. 2. Якщо навчання більше 6 місяців - треба отримувати стаді перміт. Як - цього не знаю.
-
Це я читав на сайти Квебеку коли шукав деп для себе
-
Вони зробили так би мовити «приємний прайс» тільки на школи які навчають на франце
-
Чого? Я наче бачила їх в списку теж на сайті… Типу ти можеш обрати програму… Але сперечатися не буду, мені ліньки зараз шукати сайт аби перевірити)))
-
В англомовних по прайсу як для іноземців
-
Іноді 7) в багатьох треба 7. Але є англомовні якщо що. Треба дивитися.
-
Бо вчитися можно виключно на франце
-
Вже з CAQ можна подавати на Study Permit. Якщо навчання менше ніж 6 місяців, то CAQ мати не обов'язково
-
доброго вечора, будь ласка хто може допоможіть! Така ситуація: поставили діагноз рак, лікар не може призначити дату операції та хіміотерапії поки не буде поруч людини, яка дуже добре говорить англійською або французькою і зможе все перекласти та пояснити. Будь ласка, хто може допомогти з перекладом і піти на зустріч з лікарем 24 травня о 12.00 в район Утрмон???? 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 докладніше поясню в личку
-
Ні.
-
Ще треба мати певну кількість грошей на рахунку
-
Доброго вечора , а де можно сдаты мед огляд дешевше?
-
Він одинаково коштує для дорослих (235-250)кад
-
Вітаю, я хочу допомогти вам, але спілкуюся добре тільки англійською, це підійде?
-
всім привіт, є непогана пропозиція по роботі, на виробництві потрібні помічники, робота не важка, друга зміна (14:00-22:00), 19.78$ на годину, підвищення після 2 місяців роботи до 24$ на годину, за всіма подробицями в повідомлення
29 Jan 2023, 07:13
112203/238681
about 2 hours ago