Український Монреаль
-
доброго вечора, будь ласка хто може допоможіть! Така ситуація: поставили діагноз рак, лікар не може призначити дату операції та хіміотерапії поки не буде поруч людини, яка дуже добре говорить англійською або французькою і зможе все перекласти та пояснити. Будь ласка, хто може допомогти з перекладом і піти на зустріч з лікарем 24 травня о 12.00 в район Утрмон???? 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 докладніше поясню в личку
-
Ще треба мати певну кількість грошей на рахунку
-
Доброї ночі панове. Хто тут з досвідчених пройшов шлях евалюації дипломів через WES? Так потрібно саме WES. Справа в тому шо вони вимагають верифікацію тільки з ENIC Ukraine. А тим в свою чергу потрібен я з дипломами в Україні, а я (так вийшло) тут з вами в Монреалі. Може є інший шлях я евалюацію отримати? Це потрібно для отримання сертифікату (не для процесу імміграції)
-
Всем привет, занимаюсь английским со взрослыми и детьми. Первый урок всегда провожу бесплатно. За подробностями в ЛС.
-
Коли тебе вже прийнято на навчання та є запрошення від вузу, починаєш робити CAQ (сертифікат для Квебеку), а потім — дозвіл на навчання на рівні федерації