Український Монреаль
-
Добрий раночок. Може хтось зіштовхувався: як відмінити курси французької? Подався дуже давно, тільки призначили онлайн зі стипендією, в вже так вийшло що я не зацікавлений ні в курсах ні в стипендії, вивчаю іншим способом. Думаю що якщо не відміню, то мені пришлють якійсь виплати, в яких я не маю потреби, и потрібно буде про них відписувати в повертати в налоговій. Дякую заздалегідь)
-
Така послуга є Тут не всі установи, але більшість є. Банки та інше ви робите самі. www.adresse.gouv.qc.ca/Inscrire/FormulaireChangementAdresse.aspx?Etape=0 Є також послуга переадресації на самій пошті www.canadapost-postescanada.ca/scp/fr/personnel/recevoir/gerer-votre-courrier/reacheminement-du-courrier.page?ecid=sem_103&ecid=sem_pdn_ap_110&gclid=Cj0KCQjwpPKiBhDvARIsACn-gzApana4kl3boe3giZKI55X5kBUQvOm0TikBeDp3VqBu4jsggjUGxp4aAlkrEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
-
Добрий день. Дівчата, є робота вихователькою дитячого садочку в центрі міста (я їду, потрібна заміна на постійній основі) Потрібно хоч трохи говорити французькою або англійською для комунікації з дітьми. Садочок знаходиться Недалеко від метро Mont Royal або пішки 15 хвилин або їздить автобус від метро до садочка. Робота офіційна зарплата 16$ на годину працювати з 9.00 до 16.30 або трохи довше там вже як батьки заберуть дітей. Садочок Франко-англійський. Група в вас буде старша це з 3 років. Офіційне працевлаштування. Пишіть дам контакти.
-
Їх найскладніше любити: 1 місце — Діва 2 місце — Скорпіон 3 місце — Стрілець 4 місце — Водолій 5 місце — Козеріг 6 місце — Близнюки 7 місце — Лев 8 місце — Овен 9 місце — Телець 10 місце — Терези 11 місце — Риби 12 місце — Рак
-
Професіональна освіта (1-2 роки), що дає атестат АЕС. Але це не безкоштовно, а просто як канадцю — 1-2 тис за рік наче
-
Мається наувазі ціна і тд можливо.
-
Це французькою і на деякі курси потрібен вступний іспит (медсестринські наприклад)
-
Достатньо. Але. Треба щоб потім укр нотаріус вніс в рєєстр
-
Місцевого нотаріуса може бути недостатньо