Український Монреаль
-
Добрий день! Подовжать таким чином, щоб повний строк дозволу був три роки. Шанси дуже великі, бо CUAET передбачає OWP на три роки. Звертатись в IRCC - подача заявки онлайн. Я цим займаюсь, якщо що, але там досить просто все.
-
Скільки коштують ваші послуги або для початку поговорити , порадитись ?)
-
По всій Канаді працюєте ?
-
Якщо пожив 2 місяці в Монреалі і переїдемо в іншу провінцію - це не проблема ? Sin треба буде якось змінювати і щось ще ?
-
Подачею документів від імені клієнтів, консультаціями, тощо;) ліцензія в наявності ;)
-
дякую
-
Чім займаєтесь ?
-
Майже 14 років. Так, говорю обома державними ;)
-
Щиро дякую що ділитесь досвідом тут . Дуже приємно
-
Ні, не проблема - будете на новому місці накопичувати досвід.
-
а ви давно тут ? володієте англ і французькою ?
-
Трохи поговорити-порадитись = безкоштовно, ха наявності в мене часу. Вартість повноцінної консультації обговорюється для кожного клієнта окремо. Я працюю в юридичній фірмі, тому в мене є певні обмеження на знижки, навіть для українців ;)
-
Так, вся Канада
-
SIN - федеральний номер, тому не думаю, що його треба міняти, але на 100% з ходу не відповім, треба уточнити.
-
Сходіть у поштове відділення, або подиаіться на сайті Canada Post. Є послуга переадресації на різний термін.
-
це список клінік де можна пройти огляд
-
Проходження мед коміссії: secure.cic.gc.ca/pp-md/liste-md.aspx im.clinic/ covid.securimed.ca/ircc
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Шановні, всім гарного сонячного дня. Скажіть будь ласка, в кого є посилання на місця, де можна зробити медичний іспит?
-
Дуже всім дякую 🙏
29 Jan 2023, 07:13
112286/236406
about an hour ago