Український Монреаль
-
SIN - федеральний номер, тому не думаю, що його треба міняти, але на 100% з ходу не відповім, треба уточнити.
-
Сходіть у поштове відділення, або подиаіться на сайті Canada Post. Є послуга переадресації на різний термін.
-
це список клінік де можна пройти огляд
-
Проходження мед коміссії: secure.cic.gc.ca/pp-md/liste-md.aspx im.clinic/ covid.securimed.ca/ircc
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Шановні, всім гарного сонячного дня. Скажіть будь ласка, в кого є посилання на місця, де можна зробити медичний іспит?
-
Дуже всім дякую 🙏
-
А який порядок дій ? Місцевій нотар , далі переклад ( тут чи в Україні?) , а потім переслати др Україні, та звернутися до будь якої нотаріальної контори ? Підкажить якщо робили , дякую
-
Рекомендую ось цю клініку, тут дешевше
-
Якщо двоязична то переклад не треба
-
Правильний порядок(уточнив): Місцевий нотаріус Завірення в канадському мзс Завірення в консулаті(можна поштою) Відправка в україну Нотаріальний переклад там
-
Скажіть, чи потрібно дитині 1 року проходити медікал?
-
так
-
мені місцевий стрепсілс і його аналог допомогають.
-
Порекомендуйте щось від сильного болю в горлі.
-
Дякую 🙏
-
я зазвичай купую або спрей із анестетиком (і вишневим смаком😋), або сироп на якому заначено що він від sore throat (Tylenol, Benylin) і полоскання рідиною для рота типу Listerine теж допомагають непогано.
-
Підкажіть будь ласка, наче хтось писав про медогляд по 200 кад, але не можу знайти інфу. Де це?
-
Доброго дня Можливо хтось підкаже куди дзвонити чи писати якщо немає уже 2 місяці як страховки ,хлопцю прийшло мені ні ,хоча подавали в один день ??
-
А умови контракту просто обговорюються усно? І як знати чи роботодавець платить податки? Я думала що контракту нема тільки в окремих випадках…
29 Jan 2023, 07:13
112299/236343
30 minutes ago