Український Монреаль
-
Ну так в навіщо три людини під одним аком сидять? Ютуб це індивідуальна тема)
-
Ніколи не була в квебеку) мені більше англійська по душі, і хоча у мене рівень дуже високий я рідко вслуховуюсь в текст і далеко не все розумію
-
Не зовсім згодна. Пісні не квебекуа французькою, а літературною, як я б її по своєму назвала. З приводу пісень в загальному- часом теж експериментую, але більш люблю слухати ті самі багато разів і запам’ятовувати слова
-
Не не хочу в Квебек) я вже майже всю канаду обїздила трохи більше ніж за рік) у вас там ніби дуже складно PR отримати, я поки до пр не йду ніяк але франзузьку вчити ще й 2 роки на когось працювати то не для мене. Я краще все життя буду вдосконалювати свою англійську, її можно вивчати безкінечно!
-
Я б не сказала що пісні складаються з одних сленгів. А якщо що - гугл в допомогу або кембрідж словник.
-
Я їх сленги не завжди розумію хоча англійська вільна. Бо вони в житті так не спілкуються як співають
-
Мені сни сняться російською і англійською
-
Мені і англійська до душі, правда, більше, бо в мене вона вільна, навіть сни вже сняться більше англійською, ніж українською. А з приводу пісень англійською- вслухатися в слова і підспівувати- це Щось… Я просто думала що всі хто в цій групі- або в Квебеку, або збираються:) Тому для нас тема французької- особлива:)
-
Я німецьку трохи знаю, в школі була, в універі і 3 місяці в 2019 працювала в Німеччині. Німецька +- міжнародна)
-
Французька не сказала б що прям міжнародна мова, в Канаді вона потрібна тільки в Квебеку і в столиці по суті і факту) в Торонто канадці взагалі не знають французьку)
-
Я теж так раніше думала, а зараз нікуди не їду, бо ж я вчу французьку. Англійську вдосконалюю теж, разом з цим і вчу інших.
-
Та в тому і прикол що я не зочу вслухатись мені саме музика подобається)
-
Чому у чаті Монреалю хтось сперечається за французьку мову 🤣
-
Японська збс
-
Ага, удачі в пошуку роботи у Франції, Італії або Квебеку тільки з англ
-
Бо це міжнародна мова
-
Китайська щенорм
-
Обьєктивно