Український Монреаль
-
Бачиш! Тебе в Монреалі навіть в ресторан не візьмуть
-
Бо ведете себе як… Ну коротше, це як приходять до когось додому типу в гості, викладають ноги на стіл і кажуть - фу, що ти оце наготувала, так ніхто не готує. Всі вже давно доставку замовляють. А ти ото як бичка якась, якісь вареники ліпиш. І взагалі - шо це в тебе за штори на вікнах. Боже, який несмак! Аналогію відчуваєте? Зрозуміла?😉 Якщо що то ви зараз у нас вдома. І так, це наш дім, кому тимчасовий, кому постійний. Тому ви б так не розкидалися своєю «точкою зору». Це як мінімум невиховано.
-
Там можна не пояснювати. Людина прийшла чисто постібатись
-
Оо, тим паче
-
Це умовне населення Америки
-
300 мільйонів носіїв це не ніщо
-
Я тут згодна з вами. Але про ту ситуацію я не дуже памʼятаю, вибачте. Просто сьогодні зачепилися от і.. Просто знаєте як воно виглядає? Заходить людина, і перший її пост в групі - Ну ніхєра собі у вас тут група токсична! (не дослівно, по памʼяті)) Типу - добрий день.😅 І сидить людина чекає реакції. А нема. Реакцій нема.) Проходить кілька днів - вона заходить знову з ноги і знову - Ваша французька фу, і гівно, і ніхто нею не розмовляє, і нікуди вона не треба, і взагалі ваш Квебек 🤮. А от Я!…Вчу англійську! Бо я молодець! І знову чекає. Це називається прийти в «білому пальті і вкинути гівна не вентилятор» Вам таке подобається? - Ок. Мені - ні. Бо тут мій дім і це значить прийшли до мене додому…