Український Монреаль
-
Я тут згодна з вами. Але про ту ситуацію я не дуже памʼятаю, вибачте. Просто сьогодні зачепилися от і.. Просто знаєте як воно виглядає? Заходить людина, і перший її пост в групі - Ну ніхєра собі у вас тут група токсична! (не дослівно, по памʼяті)) Типу - добрий день.😅 І сидить людина чекає реакції. А нема. Реакцій нема.) Проходить кілька днів - вона заходить знову з ноги і знову - Ваша французька фу, і гівно, і ніхто нею не розмовляє, і нікуди вона не треба, і взагалі ваш Квебек 🤮. А от Я!…Вчу англійську! Бо я молодець! І знову чекає. Це називається прийти в «білому пальті і вкинути гівна не вентилятор» Вам таке подобається? - Ок. Мені - ні. Бо тут мій дім і це значить прийшли до мене додому…
-
Омг, крч все тут зрозуміло. Сказав не підходяще слово - розстріл. Гудбай.
-
Є, сьогодні була в аеропорту
-
Якщо ваші повідомлення видаляють, вони а) рекламні, б) російською, в) образливі. За думки тут нікого не видаляють. Тут було вже стільки срачів на різні теми, що як би дійсно банили, то тут би вдвічі менше людей було. Тут свобода слова в рамках трьох основних правил
-
Ахахах ага розробник. Я просто багато його тестив. І він дав мені багато корисної інформації яку не дали мені люди не в жодному чаті, я маю інвалідність і шукав організації якісь штучний інтелект реально допоміг) і крім того він дав багато ідей. Але повторюсь чомусь мало амбіційних людей які хочуть щось пробувати їм краще ходити на звичайну роботу